HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Vajon a trágyavillaként ábrázolt menóra estében is így röhögnétek?

2014. augusztus 24. 13:22
Kostás Roland - Hunhír.info

zsido-sok-250.jpgIlyen egy jól sikerült nácihergelés: szentkoronás Darth Vaderre ugrott a Jobbik - adta hírül már a címében is emberek millióinak érzékenységét sértő legújabb böffenetét az ultraliberális 4! A szennyportál uszító hangnemű cikkében ekézi a magyarság legfontosabb szakrális ereklyéjét mélyen tisztelő jobbikosokat is, akik felemelték szavukat nemzeti jelkép megcsúfolása ellen.

Magyar Menedék - Migránsokk

A grafikai megvalósítás tökéletes, a szöveg már inkább bénácska, de ez most mindegy. Ha abban megállapodhatunk, hogy bárkinek joga van politikusbábokat felakasztani – szerintem igen –, vagy politikusokat leköpni – köpdösni csúnya dolog, de hát miért ne –, akkor maradjunk annyiban, hogy Darth Vaderre is lehessen már koronát rajzolni.

Pláne, hogy az ilyesmivel olyan remekül lehet hergelni a jobbikosokat, hogy azok közül ketten, Sneider Roy és Szilágyi György rögtön írásbeli kérdést adnak be Pintér Sándor belügyminiszternek. Olyat, amiben ilyen gyöngyszemek vannak:

“Így került a George Lucas által megálmodott nagy sikerű Csillagok háborújának az első számú negatív szereplője, a Wikipédia által a filmtörténelem egyik legmarkánsabb, legikonikusabb és legkarizmatikusabb gonosztevőjének, Darth Vadernek a fejére a magyar államiság szimbóluma, mely a többségi keresztény, különösen a társadalom katolikus többsége részéről megkülönböztetett tiszteletet élvez.”

Az igen hosszúra sikerült kérdésben még háborognak egy sort azon is, hogy nem is olyan rég meg Kossuth Lajos fejére raktak rá egy pólón koronaformájú baseballsapkát, és előkerültek az osztrák humoristák is, akiknek volt pofájuk a koronával tréfálkozni. Pedig hát a Btk. is kimondja, hogy

“Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Az ügyészség szerint viszont csak az minősül a Szent Korona meggyalázásának, ha magát a tárgyat éri sérelem. A Szent Korona képének megváltoztatása a szabad véleménynyilvánítás része. Mondjuk ehhez képest Pintér válasza szerint a rendőrség nemzeti jelkép megsértésének vétsége megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat az ügyben.

4!

Hát ennyit tudtok, demokraták, a humanisták, az európéerek, meg a kozmopolita fasza csávók a gettóból fabrikált romkocsmák világából... Mert a zsidók szenvedéseinek helyszínét is aprópénzre váltották, és jót lehet mondjuk annál a falná hatalmasat csandázni, ahol pár évtizede éppen könyörgött egy zsidó, hogy ne vigyék mondjuk a Dunába lőni... De ez legyen a humanisták problémája. A mi problémánk viszont az, hogy mi a jó szájbabaszott kurva anyátoknak jó az nektek, ha a többségbe állandóan beletörlitek a taknyos orrotokat. Ez a kóser, ez a menő? Auztán meg futtok fűhöz fához csodarabbbihoz meg a norvég még más szervezetekhez, ha valaki odabasz nektek egy kis horogkeresztet, csak úgy, miheztartás véget...

Akkor is így röhögnétek, meg nagyképűsködnétek, ha valaki éppen olyan pólóban feszítene hogy az alsóbbrendű bunkó hatágú trágyavillával rakja a ganét? Nem akkor megint nyüszítenétek, hogy fűtik a mozdonyokat aztán indul a vonat... Aztán ti beszéltek megbékélésről, meg humánumról, meg szeretetről. Ti, kis korcsok, akik már nyakik ültök a szarban és a gyűlöletben...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat