HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Amerika izraeli-amerikai állampolgár urai - lista, hogy lehessen nyüszíteni!

2014. augusztus 23. 14:07
Kincses Albin - Hunhír.info

zsidobeke.jpgA Presstv megszerezte azt a listát, amelyen magas rangú amerikai kormányzati tisztviselők és a törvényhozók amerikai-izraeli kettős állampolgárként szerepelnek. Amerikában a hatalom a Kongresszusé, és itt az a zsidó származású törvényhozók feladata, hogy izraeli érdekeknek megfelelően szavazzanak a háborúk elindításáról, megvétózzák az ENSZ Biztonsági Tanácsának Izraelre nézve kellemetlen állásfoglalásait, és jóváhagyassák az Izrael számára kedvező kormányzati szerződéseket.

Magyar Menedék - Migránsokk

A kiemelkedő amerikai-izraeli tisztségviselők listáján szerepel Michael Mukasey főügyész, a Homeland Security elnöke, Michael Chertoff, a Pentagon védelmi politikájának agytrösztje, Richard Perle, a korábbi helyettes védelmi miniszter, Paul Wolfowits, a honvédelmi államtitkár, Douglas Feith, a nemzetbiztonsági tanácsadó, Elliot Abrams, a Fehér Ház helyettes vezérkari főnöke, Joshua Bolten, a politikai ügyekért felelős államtitkár, Marc Grossman, a Politikai Tervező Intézet vezetője, Richard Haas, az USA kereskedelmi képviselője, Robert Zoellick, a Pentagon védelmi politikájának irányítója, Eliot Cohen, John Bolton volt ENSZ nagykövet, a Fehér Ház politikai igazgatója, Ken Melman, a Fehér Ház beszédírója David Frum, Samuel Bodman helyettes kereskedelmi miniszter, és a Pentagon védelmi politikájának atyja, Henry Kissinger.

Izrael több milliárd dollárt kap az amerikai adófizetők pénzéből évente. Washington és Tel-Aviv 2007-ben aláírta azt a 10 éves támogatási megállapodást, amely alapján 30 milliárd dollár amerikai közpénz áramlik Izraelbe.

Izrael éves amerikai katonai támogatása 2,4 milliárd dollárról 3,1 milliárd dollárra emelkedett a szerződés megkötése óta, a cionista lobbi tevékenységének köszönhetően.

Eközben amerikai és izraeli tisztviselők Izrael újabb amerikai katonai támogatásáról tárgyalnak, a "segélycsomag" 2027-ig biztosítaná a dollárhegyeket a cionista rezsimnek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat