HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

A „jogvédők” most azért rettegnek, hogy gyorsabb lesz a nácik nete

2014. augusztus 22. 12:31
Kincses Albin - Hunhír.info

2_serverrack.jpgAz új amerikai internettörvény miatt aggódnak a jogvédők, szerintük készül a leszámolás a net semlegességének látszatával is. Csalódtak az Egyesült Államokban, amely eddig példát mutatott abban, hogy a sávszélesség mindenkinek egyformán jár.

Magyar Menedék - Migránsokk

„A nyitott internet védelméért és elősegítésért” íródott törvényjavaslat mindössze alapvető célkitűzéseit ássa alá, más baj nincs is vele – kongatta meg a vészharangot a minap a Freedom House. A "szólásszabadságért kiálló szervezet" jelentése szerint a tervezet lehetővé tenné az internetszolgáltatóknak, hogy a tartalomszolgáltatóknak extra díjért cserébe úgynevezett „gyors sávokat” nyisson, amelyek garantálják oldalaik gyorsabb betöltését.

Az amerikai törvényjavaslat ellenzői szerint az új szabályozás legnagyobb baja az, hogy hatalmat ad az internet-szolgáltatóknak a tartalomszolgáltatók felett. Ha megvalósul, az új amerikai szabályozás megfelelő hivatkozási alap lehet a kevésbé demokratikus országok jobbára állami kézben lévő internetszolgáltatói számára, hogy maguk is hasonló gyakorlatot alkalmazzanak. Ez azonban oda vezethet, hogy az adott rezsimeket támogató oldalak elérhetősége javul, míg az ellenzéki tartalmakat közvetítő weblapok elérhetősége romlik – állítja a Freedom House.

vs.hu

Mert a nagy jogvédő vindikálja magának a jogot, hogy eldöntse, melyik ország demokratikus, és melyik nem az. Szó nincs itt a demokráciáról, megint arról szól a történet, hogy ami jár Mózesnek, az nem jár a náci hatökörnek. Hogy ki náci hatökör, azt természetesen a háttérhatalom jogvédői döntik el. Mert úgy jogos, leginkább a múlt világtragédiája miatt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat