HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

A magyarországi kőgazdagok a legveszélyesebb agymosó szekta befolyása alá kerülnek

2014. augusztus 22. 05:07
Hunhír.info

mocsar250.jpgA leggazdagabb magyarok listájának több tagja, "sztárfodrász" és "celebnő" is részt vesz azon a konferencián, amelyet az egymilliárd forintnál nagyobb éves bevétellel gazdálkodó cégeknek hirdettek meg. A "kőgazdagoknak" szánt Forbes magazinban is meghirdetett esemény résztvevői talán nem is tudják, hogy a szcientológusok vendégei lesznek – írja a Válasz.hu.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

"Magyarországon körülbelül ötezer olyan magyar tulajdonban lévő vállalkozás van, amelynek egymilliárd forintnál nagyobb az éves árbevétele. Ezeknek a cégeknek a tulajdonosai – a tudósok és a művészek mellett – a magyar társadalom legértékesebb tagjai. Ha az Ön cége milliárd feletti forgalmú, akkor Ön is ebbe a körbe tartozik, tehát Top 5000 Magyar Cégtulajdonos" – szólítja meg a leggazdagabb magyarországiakat egy szeptember 19-20-i konferencia meghívója. A Gödöllői Királyi Kastély 300 fős lovardájába szervezett exkluzív találkozóra ennek megfelelően borsos áron, 225 ezer forint+áfa fejében lehet bejutni.

Az esemény előadói között találjuk a leggazdagabb magyar állampolgárok közül Bige Lászlót és Wáberer Györgyöt, illetve Karsai Béla nagyvállalkozót, de megosztja tapasztalatait a résztvevőkkel Hajas László "sztárfodrász", Köteles László, Komlóska polgármestere, valamint a kerekesszékéről és vidámságáról ismert "Mosolyka", vagyis Hozleiter Fanny. Este pedig a Cotton Club Singers és Zséda szórakoztatja a nagyérdeműt.

Az eddigi nevekből a gyanútlan érdeklődő még nem feltétlenül gondol rosszra, ám ha megtudjuk, hogy az első száz résztvevő meghívást kap a közismerten szcientológus Lenkei Gábor ("az orvos, aki szembeszállt a gyógyszermaffiával") zártkörű előadására, illetve szembesülünk a szervező kilétével, akkor egyértelmű a helyzet. A konferencia ugyanis a Piroska Gyula Tréning Kft. vállalkozása; a cég névadója pedig a szintén prominens szcientológus Piroska Gyula, Gyurcsány Ferenc egykori cégtársa.

És hogy mit érdemes gondolni az egész kezdeményezésről? Ebben segíthet a Szcientológia: objektíven és szubjektíven című blog gazdája, Bonyai Péter (a Szcientológus voltam című kötet szerzője), aki így kommentálta a találkozót: "A szcientológia »egyház« a jelek szerint a leggazdagabb magyarok milliárdjaira pályázik."

Válasz.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat