HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Eltűnt maláj gép - az évszázad összeesküvése a Rotschildok érdekében?

2014. augusztus 21. 08:45
Kincses Albin - Hunhír.info

dollar250.jpgSzándékosan okozhatta a pilóta az eltűnt maláj gép tragédiáját - legalábbis ezt állítja egy roncskutató szakértő. A tragédia kapcsán sorra jöttek elő a különböző összeesküvés elméletek, közülük több azt közvetíti, hogy a világot uraló legfelsőbb páholyok érdekeit szolgálta a tragédia, mert egyes világcsaládok gazdasági uralmát erősítette. Hírportálunk korábban hivatkozott az amerikai elemzőre, Kevin Barettre, aki szerint a Rotschildok mocskos keze van a dologban.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Ewan Wilson a most megjelent könyvében azt írja: a pilóta kiküldte a másodpilótát pihenni, majd lecsökkentette a kabinnyomást. Ezután kikapcsolta a helymeghatározó műszereket, és magára zárta az ajtót; majd hagyta megfulladni az utasokat. Az utolsó bejelentkezése az volt, hogy "Jó éjszakát, Malaysia 370!" A repülő március 8-án tűnt el a Dél-kínai-tenger fölött, és azóta sem találják.

Korábban írtuk:

A PressTv interjút készített Kevin Barrett amerikai professzorral, akit a háttérhatalom által irányított világmédia az összeesküvés-elméletek atyjaként jellemez. A professzor a rejtélyes módon eltűnt maláj gép kapcsán vázolta fel elképzeléseit, részben figyelembe véve a kisebb amerikai portálokon már ismertetett állításokat, miszerint a repülőgép katasztrófája összefüggésbe hozható a leghatalmasabb zsidó világcsaláddal, a Rotschildokkal.

Ez olyan szempontból érdekes, hogy mégis egy világtelevízióban hangzottak el a felvetések, és emberek millióinak fejében ébreszthetnek különböző gondolatokat. Az antiszemitizmus vádját meg egyből vissza lehet utasítani a Rotschildok esetében, hisz nem az a legfőbb szempont, hogy egy több évszázados zsidó dinasztia, hanem az, hogy a bankár generációjuk évszázadok óta meghatározó befolyással van a világtörténelemre. És ehhez éppen úgy nincs semmi köze egy átlag zsidó embernek, mint egy eszkimónak.

Kevin Barrett, aki az amerikai ikertornyok elleni támadás óta előszeretettel használja a 9/11, avagy a hamis zászló manőver szakkifejezést, nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megfelelhet a valóságnak: az eltűnt gépen olyan szakértők utaztak, akik különböző katonai vonatkozású technikák, valamint az elektromos autók fejlesztésében jártak élen, és világszabadalmukkal az olajon alapuló gazdaságot alapjaiban rengették volna meg. A szakemberek pont a szabadalmi eljárások újabb tárgyalására indultak Pekingbe.

Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik az eltűnt maláj repülőgépen utaztak:
Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),

A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át. "Életben maradt" a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az eltűnt maláj repülőgépen, így ők is eltűntnek számítanak. A Freescale Semiconduktor cégnek a tulajdonosa: Jacob Rotschild! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon.

Jacob Rotschild a nemzetközi olajlobbi vezetője, amelynek egyeduralmát veszélyeztette volna az elektromos autók gyártása. Ha ő birtokolja a szabadalmat, az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

A fentiek jelentek meg például az Ecology News.com hírportálon, amelyek alapján Kevin Barrett is vázolta interjújában a lehetséges variációk között a Rotschild-szálat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat