HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Az amerikai globálsófár szerint Orbán már náci, illetve gengszter

2014. augusztus 17. 19:57
Hunhír.info

adolf-hitler.jpgÚjabb támadást intéztek Magyarország ellen a globálcionok. Az Amerikát uraló cionista lobbi kedvenc orgánuma, a Washington Post természetesen Orbán illiberalizmusa miatt őrjöng. Persze, az is böki az orrát, hogy a magyar miniszterelnök kimondta a valóságot a hanyatló Amerikáról. A Washington Post a hasonlóképpen vélekedő amerikai politikai ászokat, volt államtitkárokat, elemzőket persze nem meri kóstolgatni, csak annyit tud, hogy egy kis ország első emberével törölje fel a padlót.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A Washington Post szerint a magyar miniszterelnök egyébként homályban hagyta, hogyan is néz ki ez az általa elképzelt illiberális modell, de a globálsófár úgy látszik valami kabbalista varázsmédium mert azt állítja, hogy a magyarok szerint Orbán nézetei ezt takarják: a szólásszabadság korlátozását, a nem-keresztények és a romák elleni intézkedéseket, a gazdasági populizmust és a külföldi tőkével szembeni gyanakvást és hangulatkeltést, Az meg már zsidóvicc a javából, hogy pár körúton belüli őrjöngőt, meg ultralibsi cigány aktivistát azonosít a hazug szennylap a magyar néppel.

„Amit Orbán egy válság utáni új politikai modellként állít be, nem sokkal több annál, amit gengszterek és sarlatánok műveltek a 20. században, beleértve Magyarország második világháború alatti náci rezsimjét. Ha a beszédben egyáltalán volt valami újdonság, az az, hogy Magyarország szeretne illiberális ország lenni úgy, hogy közben az EU megbecsült tagja marad"– hord össze tücsköt-bogarat a Washington Post.

Az amerikai CIONISTA ZSIDÓ lap szerint az EU-nak mielőbb meg kellene fosztania Orbánt ettől a megbecsültségről szóló tévképzettől, az Egyesült Államoknak pedig egyszerűen alacsony szintre kell helyeznie a diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal.

A seggfejek azt fel sem bírják fogni a rettegéskultuszos agyukkal: Pont a dekadens, hanyatló birodalommal való kapcsolatrendszer lazítása a magyar többség kívánsága.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat