HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Megkezdődött a második világháború óta legnagyobb és legvadabb támadás a nemzet ellen

2014. augusztus 17. 10:38
Kostás Roland - Hunhír.info

Magyarország szuverenitása elleni eddigi legagresszívabb támadás a Human Right First (HRF) emberi jogi szervezetnek a sajtóban napvilágot látott a kormány politikáját és a Jobbikot bíráló jelentése - jelentette ki a Jobbik országgyűlési frakciójának helyettes vezetője szombaton Budapesten. Gyöngyösi, a párt meghatározó külpolitikusa nem kommunikációs felhajtásból értékelte kritikusnak a helyzetet, hiszen a háttérhalom az eszközként használt áljogvédők segítségével a második világháborút követő időszak bolsevik megszállását is felülmúló háborút indított a magyar nemzet ellen. A pipogya kormány közben kertészimrézik meg zsidószervezetezik, nem érzékelve, legalábbis kifelé nem mutatva, hogy jóval túl a gyarmatosításon már Magyarország totális megszállásáról és elfoglalásáról szól az áljogvédők szájába adott követelés. Alább a dokumentum azon parancsgyűjteménye, amely a jelenlegi magyar politikai berendezkedés erőszakos felszámolásának is a forgatókönyve.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A jelentés ajánlásában szerepel, hogy az USA kongresszusának kell az amerikai titkosszolgálatoktól adatokat kérni arról, hogy pontosan milyen pénzügyi támogatásban részesül a Jobbik Oroszországból és Iránból, illetve arra sarkallják Barack Obama amerikai elnököt, hogy utasítsa az amerikai hírszerzés vezetőjét, hogy vizsgálják meg alaposan a szélsőséges pártok és Oroszország kapcsolatát, majd hozzák nyilvánosságra a hírszerzési jelentés publikálható változatát.

A HRF szerint az „ezzel foglakozó amerikai ügynökségeknek” információkat kell gyűjteni a magyar és a görög politikai és üzleti élet szereplőinek a korrupciós ügyeiről, azzal kapcsolatban, hogy ezek hogyan és miként támogatják a szélsőséges politikai erőket.

A jelentés emellett arra szólítja fel Obamát, hogy alkosson új stratégiát a "magyar demokrácia leépülésének" a visszafordítására, a jogállam, a független demokratikus intézményei, az átláthatóság erősítésére. Obamának a HRF az ENSZ szeptemberi közgyűlésén el kell ítélnie Orbán jobban teljesítő illiberális államokról szóló eszmefuttatásait, illetve leszögezni, hogy az autoritárius rendszerek milyen veszélyt jelentenek a békére és a fejlődésre.

Az amerikai elnöki kabinetnek emellett hatékonyan fel kell lépnie Magyarországon a "támadott civil szervezetek", "független médiumok" támogatására, továbbá kommunikációs stratégiát kell kidolgozni azoknak a magyaroknak az eléréséhez, akik kizárólag a kormány által befolyásolt médiumokból kénytelenek tájékozódni.

Emellett az USA-nak felül kell vizsgálnia Magyarországnak adott juttatásai rendszerét, és olyan támogatásokat kell nyújtani, amelyek elsősorban a fiatalok lehetőségeit növelik, illetve a korrupció elleni küzdelem és az orosz finanszírozás felváltásának a lehetőségeit is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat