HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Európa legrégibb államának gyermeke magasról tesz az européer suttyókra

2014. augusztus 14. 10:55
Hunhír.info

SzentKorona.jpg..jpgMerjünk végre nagyok lenni, mi magyarok, Európa legrégibb államának gyermekei. A folyamatos megfeleléskényszer és megalkuvás mellett mondja már meg a tutyimutyi kormányfi az européer suttyóknak: a mi őseink már akkor vízzel öblített kővécét használtak, amikor a ti őseitek még úgy öntözték ki a szart az ablaknak hazudott házréseken.

Magyar Menedék - Migránsokk

Magyarországnak és a magyar embereknek több tisztelet jár még a svéd Európa-ügyi minisztertől is - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-vel. Szijjártó Péter azután nyilatkozta ezt, hogy 444.hu beszámolója szerint a svéd kormány EU-ügyekért felelős minisztere, az Aftonbladet című újság vitarovatában bírálta az Orbán-kormány politikáját.

A honlap ismertetése szerint Birgitta Ohlsson azt írta, "Orbánék Oroszországot tekintik politikai modellnek, a liberális demokrácia helyett az illiberális államot és munkaalapú társadalmat kezelik értékként, a jogvédőket és civilszervezeteket pedig akadályként kezelik és idegen érdekek kiszolgálóinak nevezik őket".

Szijjártó Péter elfogadhatatlannak nevezte, hogy Svédország Európa-ügyi minisztere szerdán "színtiszta hazugságokat állított Magyarországról és a magyar emberekről".

Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy az európai polgárok joggal várják el az európai politikusoktól, különösképpen pedig az Európa-ügyi miniszterektől, hogy az európai értékek mentén tegyék dolgukat.

Szijjártó Péter szerint Svédország Európa-ügyi minisztere szerdán durván rágalmazta Magyarországot és a magyar embereket, figyelmen kívül hagyva az egyik alapvető európai értéket, a tények tiszteletben tartását.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat