HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Csodálkoznak, hogy Bajor Imre halálhíre nem lett közhírré tétetve? Még ripacsnak is rossz volt!

2014. augusztus 13. 15:55
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

mocsar250.jpgMég mindig áll a bál a politikai paletta baloldalán, amiért Bajor Imre halálhíre nem lett közhírré tétetve. Merthogy a mindentudó médiamogulok szerint világklasszis volt ugyebár az elhunyt. Olyasvalaki, akire úgy kellene mindnyájunknak emlékeznünk, mintha színészkirály lett volna. Holott, valljuk, be, még ripacsnak is rossz volt.

Például az ATV-nek még tegnap is témája volt, hogy halálhírét nem mondák be minden fórumon. Havas Henrik és Váncsa István arról panaszkodtak benne, hogy élete végén félreállították, amibe aztán bele is betegedett.

„In gustibus non est disputandum” – vallották a régi rómaiak. Magyarul ízlésekben nincsen vita. Tényleg nincsen. Csakhogy itt egyáltalán nem erről van szó. Hanem arról, mégis miért kellene megemlékezni olyasvalakiről, akinek nem volt – ízlése?

Mert könnyhullatás ide, könnyhullatás oda, aki csak egyszer is látta, hallotta őt, alighanem azonnal a hányinger kerülgette. Olyasvalaki volt ugyanis, aki még egy ripacs kisujjáig sem ért fel soha. Nagyon is múló rivaldafényben úszó percemberke volt.

Éppúgy persze, mint azok, akik most annyira siratják. Akik, a most elhunyt imádottjukhoz hasonlóan, valahogy képtelenek megérteni azt, hogy egy vérbeli színész nem az alantas szférák lipótvárosi humorizálásától válik valóban világklasszissá.

Az pedig, hogy oly sokan tapsoltak neki s most könnyüket hullatják érte, az égvilágon nem jelent semmit. Azon kívül legalábbis, hogy olyan korban élünk, amikor a Teremtő adta plebsz ízlésvilágon kívüli, s ezért kizárólag az efemer sikereket díjazza.

Csodálkoznak tehát, hogy halálhíre nem lett közhírré tétetve? Még ripacsnak is rossz volt! Akik kalaplevéve emlékeznek most róla, úgy tűnik, nem tudják, milyen is egy vérbeli színész. Mint amilyen volt például Páger Antal, a színészkirály, aki, szemben az elhunyttal, sohasem proliként, hanem mindig is profiként lépett színpadra.


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat