HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Az ultralibsi SZDSZ-holdudvaros médiabohócot kislánya szexuális bántalmazásával vádolják

2014. augusztus 11. 20:26
Kostás Roland - Hunhír.info

eroszak_250.jpgAz egykori fővárosi SZDSZ-es képviselő, a Magyar Narancs című liberális szennylap alapítója tagadja a vádat, szerinte élettársa rágalom- és bosszúhadjáratáról van szó. Az ügyben bírósági és ügyészségi eljárás indult, a gyermeket több szakember is megvizsgálta. Hírportálunkhoz is befújt a szél egy terjedelmes levelet, amelyben a médiabohóc pedofil bűncselekményit ecsetelte egy gyermekvédő. Akkor még vártunk konkrét dokumentumokra, mert ez megint egy gigabotrány.

Magyar Menedék - Migránsokk

Tavaly májusban a Bors című lap közölt cikket egy „ismert magyar közéleti szereplőről, politika-közeli személyről”, aki állítólag szexuálisan bántalmazta saját, öt év körüli kislányát.

A lap online felületéről azonban hamarosan eltávolították a cikket, mert „kétségek merültek fel a forrás hitelességével kapcsolatban”. Azok a portálok is visszavonták a hírt, melyek a Borsra hivatkozva átvették azt.

A történet azonban nem ért véget, mert a kislány jogi képviselője útján pótmagánvádas pert indított apja ellen, emellett több szakpszichológus is értesítette a hatóságokat a gyermek vizsgálatának eredményéről, és zajlik egy gyermek elhelyezési per is.

Az atv.hu birtokába került bírósági jegyzőkönyvek, pszichológus szakvéleménynek és egyéb dokumentumok alapján biztosan állítható:

A kislányt zavart viselkedése miatt anyja 2013 januárjában pszichológushoz vitte. A vizsgálat során a gyermek arról beszélt, hogy apja a közös fürdés során szexuálisan közeledett hozzá („A papa régen a kukiját a puncimhoz tolta és én egyre távolabb mentem, ő meg egyre közelebb jött” – egyetlen részlet a megrázó vallomások közül.)
A szakember a szexuális abúzus gyanúja miatt hivatalos jelzéssel fordult a gyámhatósághoz és bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrség tavaly februárban igazságügyi pszichológus szakértővel vizsgáltatta meg a gyermeket, ez a vizsgálat is alátámasztotta a bántalmazás gyanúját.

A nyomozást a rendőrség Gyermek- és Ifjúságvédelmi osztálya kezdte meg, később az ügyet áttették az Életvédelmi Alosztályhoz. Ez utóbbi felkérésére megvizsgálta a gyermeket egy harmadik szakember is, aki azt állapította meg, hogy nagy valószínűséggel nem történt bántalmazás. Ezek után a nyomozást jogerősen megszüntették.

Ugyanakkor tény az is, hogy a nyomozóhatóság vizsgálatot indított, mert feltételezhető, hogy a nyomozás során rendőrségi információkat juttattak el Bojárhoz és ügyvédjéhez, noha az ügynek a férfi eljárásjogi értelemben nem volt érintettje.

A kislányt az elmúlt másfél évben legalább öt, egymástól független pszichológus vizsgálta.
Négy pszichológusi vélemény úgy szól, hogy a kislány nem hazudik, hanem a valóságról beszélt.

(A birtokunkba került vizsgálati jegyzőkönyvek alapján a gyermek által előadottakban nincs lényegi ellentmondás.)

Az egyik szakember a jelenleg is zajló gyermek elhelyezési perben – a hamis tanúzás törvényi következményeit tudomásul véve – tanúként is megerősítette a szexuális bántalmazás gyanúját.
„Férfivallomás egy csúnya válásáról címmel” 2013 májusában anonim interjú jelent meg a Nők Lapjában. Az ügyet ismerők szerint az interjúban Bojár mesélte el saját verzióját: e szerint valójában élettársa rágalmairól van szó, aki képtelen volt feldolgozni szakításukat, és aki bosszúból el akarja tőle szakítani közös gyermeküket. A férfi többek között azt mondta: „Valóban szoktunk együtt fürdeni, de ilyenkor szigorúan fürdőnadrágot viselek.”

„Az talán igazolja a vád komolytalanságát, hogy a gyermekügyi pert vezető bíró sem foglalkozott vele, és eddig még egyetlen rendőr sem keresett fel. Sőt, amikor én jelentkeztem náluk, azt mondták, nyugodjak meg, majd ők keresnek. Tudja, milyen egyszerűen végrehajtható az agymosás egy négyéves gyereken?” Ez „történik, amikor jóakaratú, de tudatlan és gyanakvó felnőttek irányított kérdéseket tesznek fel egy gyereknek. A gyerek a kérdéseken keresztül ösztönösen felméri, hogy mit akarnak hallani tőle, és a megfelelési vágya miatt igyekszik „jól” válaszolni.”

Az atv.hu megkeresésére Bojárt azt mondta, a fenti interjúban valóban ő adta elő a történetet saját nézőpontjából.

A férfi hangsúlyozta: a bíróság soha nem tartotta távol a gyermektől, és nem döntött a gyermek elhelyezéséről, noha folyamatosan figyelemmel kísérte a rendőrségi nyomozást. Bojár szerint az ügyészség helybenhagyta a rendőrség munkáját.

„Eddig négy hatóság utasította el anyukát”, állította az apa. A rá nézve negatív szakértői véleményekkel kapcsolatban kijelentette: azokat az anya vásárolta 2-300 ezer forintért. Az anya ügyvédje erre reagálva azt megkeresésünkre azt mondta, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért feljelentik Bojárt.

A kislány anyja egyébként tavaly év végén kért fel új ügyvédet a képviseletére. Az ügyvéd azzal a feltétellel vállalta a megbízást, hogy a nő előzőleg részt vesz egy poligráfos hazugságvizsgálaton, ami azt volt hivatott eldönteni, hogy ő tanította-e be a kislányt a vádakra, ő találta-e ki a bántalmazásos történetet.

A szakvélemény szerint a nő egyetlen kérdésre sem adott hamis választ.

Hunhír.info - atv.hu

Valószínűleg ugyanazok a dokumentumok kerültek a szektaportál tulajdonába, amelyeket korábban mi is megkaptunk. Akkor jeleztük az informátorunknak, hogy kéne még pár merősítő támadhatatlan bizonyíték. Kaptunk egy újabb kis csomagot. Nekünk viszont nem kell lojálisak lennünk egy mocskos SZDSZ-holdudvaroshoz, mint a szektaportálnak, úgyhogy Bojár, hamarosan Hunhír-folytatás következik. Csak nehogy nyugodtan szundikáljál! Nagy bukovári lesz!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat