HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Motorost lincseltek a cigányok

2014. augusztus 11. 17:09
Hunhír.info

ciganybunozes250.jpgMotoros gázolt el egy kislányt Kézdiszentléleken, majd nekiütközött egy magánháznak. A balesetben a motoros szörnyethalt. Az áldozat segítségére siető másik motorost a baleset helyszínére összegyűltek bántalmazták, őt súlyos sérülésekkel szállították a brassói kórházba - szól a liberálisoktól a mieinkhez hasonlóan szintén rettegő székelyföldi román rendőrség híradása.

Magyar Menedék - Migránsokk

Szabálytalanul próbált átkelni az úton vasárnap este egy 11 éves lány, akit egy motorbiciklis elgázolt. A baleset következtében a motoros elvesztette uralmát a járműve fölött és egy háznak csapódott Kézdiszentléleken – tájékoztatott Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő. A 37 éves motoros a helyszínen meghalt. Az elgázolt lányt először a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, majd a súlyos máj és vese sérülései miatt a brassói kórház gyerekosztályára vitték át – közölte megkeresésünkre Nagy D. István, a sepsiszentgyörgyi kórház szóvivője.

A motor utasát, egy 44 éves nőt a mentősök egyenesen a brassói kórházba szállították. A helyszínre érkező másik motoros, egy 28 éves férfi segítségnyújtási szándékkal állt meg a baleset helyszínén, amikor is többen megtámadták, és megverték. A fiatal férfit súlyos testi sérülésekkel szállították be szintén Brassóba.

Szóval a valóság: az elhagyott székely portákba illegálisan beköltöző cigányok, - akik rengeteg problémát okoznak a Kászonokban - motorost akartak lincselni. Pedig kizárt, hogy hallottak volna a csonkaországi meglincselt tanárember, néhai Szögi Lajos tragédiájáról. És ugyanaz a gond ezen kisebbség agresszív rétegével, mint 700 kilométerrel keletebbre. Pedig a román rendőr azért néha odacsap nekik. Igaz, a kászoni cigánybűnöző is ismeri a védekezés trükkjét. A Hunhír.info csíksomlyói zarándokbuszának utasai saját szemükkel láthatták 2009-ben, hogy egy kézdiszentléleki cigány mocskos rongyokba bugyolált csecsemőjét tartotta maga elé védekezésül, mikor a román csendőr testi kényszert akart alkalmazni a menekülő körözött bűnözővel szemben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat