HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

Ez aztán az elszólás: nem tartják zsidóságukat, ámde mégis holocaustoznak

2014. augusztus 11. 13:20
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

holo.jpg„Tudni kell a sorok között olvasni” – tanulta meg az ember még a kádári átkosban. És mennyire igaz ez mai is! Azok ugyanis, akik újesztendőtől óévig jóformán mást sem tudnak, mint holocaustozni, egyre gyakrabban szólják el magukat. Van úgy persze, hogy csupán egyetlen mondat erejéig, de akkor aztán nagyon. Ám lássuk, mi is történt!

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Amint a Mazsihisz honlapja a minap közölte, június 29-én Békéscsabán megemlékezést tartottak „a Magyar Holokauszt 70. évfordulójáról”. Hogy mitől a magyar jelző a szentséges szó előtt, most inkább ne firtassuk. Lépjünk tovább! A városi új zsinagógában megtartott nagy eseményen a „poklok poklá”-t megjárt túlélők előtt Hanó Miklós, a megyeszékhely polgármestere kijelentette:

„A mai politika feladata, hogy fellépjen a rasszizmus minden formája ellen, hogy a népirtáshoz vezető szörnyűség többé soha ne fordulhasson elő Magyarországon.”

Szóval a rasszizmus minden formája ellen! Azt, hogy a keresztények és templomaik ellen világszerte történő sorozatos támadások is annak minősülnek-e, nem részletezte. Miként azt sem, hogy ha a holocaust állítólag egyedi, ugyan miként ismétlődhetne meg?

Ám ezzel még nem ért véget a hacacáré. Markovics Zsolt szegedi főrabbi kért szót. „Ma nincs demokrácia!” – jelentette ki. Merthogy elképesztő dolgok történnek újabban Magyarországon:

„Harmincöt Vass Albert szobor van az országban, Gömbös Gyula Szeged díszpolgára lett, az Országgyűlés alelnöke egy volt szkinhed. A politikában ma nincs őszinte beszéd! Néhány napja megjelent egy cikk a Dél Magyarország online kiadásában Salamon István tollából, melyre 154 antiszemita hozzászólás érkezett!”

Arról, miért ennyire felháborító, ha egy országban szobrokat állítanak egyik költőjének, és díszpolgárává választják egy politikusát, s hogy mi minden állt az ominózus cikkben, ami ennyire heves hozzászólásokat fialt, szintén hallgatott. A csattanó – ami miatt mai szösszenetünk született – azonban csak ezután következett. A főrabbi ugyanis így zárta mondókáját:

„Nem a bűnösöket keressük, hanem saját elvesztett zsidóságunkat.”

Nem a bűnösöket keresik! Jó tudnunk ezt, csak hát akkor azt is illene elárulni, kik hajszolták halálba például Képíró Sándort? Miként van az továbbá, hogy nem tartják zsidóságukat, ámde mégis holocaustoznak? Ha egyszer nem zsidók, miért küzdenek oly elánnal a zsidóellenesség ellen? Egyáltalán mitől zsidó valaki és mitől zsidóellenes?Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat