HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

A Zsidó Lobbi amerikai cselédlánya Izraelt ajnározza, és odadobhatja a szabad világot a cionistáknak

2014. augusztus 11. 07:58
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgHillary Clinton volt amerikai külügyminiszter az Amerikát uraló Zsidó Lobbi parancsait maximálisan teljesítve hitet tett az izraeli hadsereg gázai beavatkozása mellett, és az övezetet irányító Hamász hazafias palesztin szervezetet nevezte a jelenlegi konfliktus fő felelősének. Az USA potenciális új elnöke tálcán kínálja tehát a szabad országát a népirtó cionistáknak.

Magyar Menedék - Migránsokk

"Úgy gondolom, hogy Izrael azt tette, amit tennie kellett a rakétatámadásokra válaszul. Izraelnek joga van az önvédelemre" - mondta az egykori first lady a The Atlantic című amerikai lapnak adott interjújában, majd hozzátette: "jelentősen megnehezíti az izraeli válaszlépéseket, hogy a Hamász civil területeken rejti el a rakétáit, a műveleti központjait vagy az (Izraelbe vezető) alagutak bejáratait".

Arra a kérdésre, hogy az izraeli hadsereg megtett-e mindent annak érdekében, hogy elkerülje a polgári áldozatokat, Hillary Clinton azt válaszolta, hogy országához hasonlóan Izrael is megpróbált a lehető legnagyobb figyelmet fordítani a civilekre a célpontok támadásakor. "Végső soron a felelősség a Hamászé" - tette hozzá.

A potenciális demokrata párti elnökjelölt-aspiráns Szíria kapcsán is megszólalt és Barack Obama elnököt bírálta amiért az Egyesült Államok a szíriai polgárháború első szakaszában mindössze a partvonalról figyelte az eseményeket és nem segített hiteles katonai erőt felépíteni a rezsimellenes felkelések kezdeményezőinek. A volt külügyminiszter szerint ez a "kudarc" hatalmi vákuumot eredményezett, amelyet a dzsihadisták töltöttek be.

Hillary Clinton még nem közölte, hogy indul-e pártja elnökjelöltségéért, noha erre megfigyelők szerint igen nagy az esély. Egy nemrégiben készített felmérés szerint a demokraták 82, a republikánusoknak pedig az 51 százaléka vélekedett úgy, hogy Clinton meg is nyeri az elnökválasztást, ha ő lesz pártjának hivatalos jelöltje.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat