HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

”Minél több palesztin kisgyermek érezze, nem a megtestesült óember vad törzsi sovinisztáit igazolók vannak a keresztyén egyházakban”

2014. augusztus 10. 21:47
Hunhír.info

zsid-csillag.jpgA Hazatérés Temploma úrnapi gyülekezete megütközéssel értesült arról, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Magyarországi Zsidó Örökségért Közalapítvány az izraeli terrorállam újabb gázai népirtó hadjáratát követően az agresszor állam gyermekeit kívánja ismételten hazánkba hozni balatoni üdültetés céljából.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Tagadhatatlanul azt a sok száz gázai palesztin gyermeket, akiket az izraeli hadsereg az elmúlt hetekben - meg az előtte levő években - lemészárolt, már nem lehet magyarországi vendéglátásban részesíteni. Tagadhatatlanul a cionista ámokfutók által kiirtott sokgyermekes családok esetében hasonlóképp nincs lehetőség a lelki sebek ilyetén begyógyítására. Tagadhatatlanul a tengerparton focizás közben lemészárolt palesztin srácok sem fürdőzhetnek meg soha többet a Földközi-tengerben, nemhogy a "magyarban".

De azért maradtak - legalább a következő egy-két éven belül bekövetkező újabb "kiválasztotti" tombolásig - életben még palesztin gyermekek. Igaz, megint csak tagadhatatlanul aligha utaztatható hazánkba az a sok száz gyermek, akik súlyos, maradandó károsodással járó sérülést szenvedtek el a "világ legerkölcsösebb hadseregének" és az őket hadba küldő "egyetlen közel-keleti demokrácia" politikusainak köszönhetően. Tagadhatatlanul, aki az életéért küzd, s akinek az életéért küzdenek, aki azt a traumát kell, hogy feldolgozza, hogy örökre mozgásképtelen maradt, vagy csonka-bonka, azt nem egy balatoni nyár ígérete fogja megvigasztalni és életben tartani.
De azon félárván, vagy árván, esetleg testvéreik nélkül testi épségben a borzalmakat túlélt gyermekeket, saját egyházaink szeretetszolgálatuk közreműködésével befogadhatná hazánkba, s jó lenne, ha ezt nem egy röpke üdülésnyi időre tehetné csak meg.

Persze tisztában vagyunk a nehézségekkel, döntően azzal, hogy Gáza szupergettóként izraeli blokád alatt van. De épp ezért szólítjuk meg történelmi egyházaink vezetőit, hogy közbenjárásukkal segítsék gyülekezetünket abban, hogy minél több palesztin kisgyermek érezze, nem a megtestesült óember vad törzsi sovinisztáit igazolók vannak a keresztyén egyházakban, hanem az újember szelíd felebaráti szeretetének képviselői, akik együtt éreznek a szenvedőkkel, s tenni is hajlandóak értük.

Számtalanszor tapasztalhattuk, hogy egyházi vezetőink kifejezetten szívélyes kapcsolatot ápolnak a Mazsihisz és az EMIH vezetőivel, sőt Izrael Állam honi képviselőivel is. Bizonyára van módjuk és lehetőségük arra, hogy ezen "kapcsolati tőkéjüket" latba vessék annak érdekében, hogy betöltsük Megváltó Urunk, az Úr Jézus Krisztus parancsolatát: "Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké a mennyeknek országa!"

Budapest, 2014. augusztus 10.
A Hazatérés Temploma nevében:
ifj. Hegedűs Loránt
lelkész

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat