HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Tamás Gáspár Miklósnak már megint elgurult a gyógyszere: aki állampárti, szélsőjobboldali

2014. augusztus 10. 15:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

sinek250.jpgTamás Gáspár Miklós aggódik. Mint általában azok, akik a szélrózsa minden irányában megfújják a harci kürtöt: veszélyben van a szólásszabadság, a demokrácia, csorbulnak az emberi jogok! Meg kesereg, hogy vannak, nem is kevesen, akik az államot védelmezik. Ami már szélsőjobboldaliság szerinte.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Ilyenkor mondja a földi halandó, de nagy az Isten állatkertje. Megértük tehát, hogy egy Tamás Gáspár Miklós oktat ki minket arról, ki kicsoda, mi micsoda. Aki még múlt századunk nyolcvanas éveiben a zöld határon csúszott át Kolozsvárról, hogy aztán az Eötvös Loránd Tudományegyetemen marxista szemináriumot vezessen.

Aki aztán ugyanazon évtized végén hirtelen úgy tett, mintha semmi köze nem lenne szellemi nemzőapjához, Marxhoz. Amolyan européer véleményvezérként jelent meg a politikai élet már akkor is meglehetősen szennyezett vizein. Aki aztán mindig megmondja a frankót ennek a büdös, bugris, bunkó, egyszóval provinciális népnek.

Mint most is, persze. Amint a Néphazugság tegnapi számából megtudjuk, az Ökopolisz Alapítvány nyári akadémiája szombaton tartott bajai vitafórumán a tusnádfürdői miniszterelnöki beszéd kapcsán kijelentette, hogy „ma Magyarországon két szélsőjobboldali párt van, amelyek az államot védelmezik”.

No igen, előjönnek hát a régi gyökerek. Az állam elhalásáról vizionáló Marx. Akit valahogy egyre kevesebben ölelnek keblükre. S meg is van az eredménye. Szerinte ugyanis: „világszerte erőteljes a szabadság korlátozása, de a társadalmak hiába elégedetlenek, passzivitásban vannak, és az alternatíva illúziója sincs meg számukra”.

Tamás Gáspár Miklósnak tehát már megint elgurult a gyógyszere: aki állampárti, szélsőjobboldali. Mit is kívánhatnánk neki? Szedjen Cavintont, olvasson Marxot, de ne menjen emberek közé. Ez egyenesen közérdek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat