HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

A cionista népirtás magyaroszági fő támogatói: lista a gyerekgyilkosok imádóiról

2014. augusztus 04. 18:23
Kostás Roland - Hunhír.info

izraeli gyerekek.jpgHa mi listáznánk őket, abból világbotrány lenne ,tele lennének a világlapok, hogy újabb síneket fektettek le a gonosz magyarok a táborhely felé. Ha ők árulják el magukat, lelkük sivárságát és érzéketlenségét, valamint azt, hogy minden más halott, aki nem ott volt, az le van szarva. Milyen érdekes, hogy a 70 évvel ezelőtti gyerekáldozatok miatt krokodilkönnyeket hullatókat hidegen hagyja, ha napjainkban mészárolják le százával a kisdedeket.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

"Felszólítjuk a magyar kormányt, hogy a gázai helyzettel kapcsolatban tegye világossá: elítéli a Hamász terrorista politikáját és szolidáris a civil lakosság védelmét szolgáló izraeli katonai akcióval" - áll a közleményben, amelynek aláírói között feltüntetik Bruck Gábort, Czeizel Endrét, Feldmájer Pétert, Gábor Györgyöt, Giczy Györgyöt, Gordon Gábort, Hack Pétert, Havas Henriket, Hegedűs D. Gézát, Kornis Mihályt, Konrád Györgyöt, Magyar Györgyöt, Németh Sándort, Székely Gábort, Tatár Györgyöt és Ungvári Tamást.

Ezek a derék emberek érthető módon rettegnek imádott országukért... És persze azért, hogy a gonosz terroristák ne tudják bántani az övéiket. Hogy azok ártatlan gyerekek és nők százait mészárolják le brutális kegyetlenséggel, belefér a pakliba, mert a hetven évvel ezelőtt történt holokauszt kínjai és szenvedései olyan elementáris erővel vannak jelen agytekervényeikben, hogy amellett minden más népirtás eltörpül. Főleg, ha imádottjaik hajtják végre. Azért zsidó vallási vezetőknek nem kellett volna beállni ebbe a kettős mércés gyűlölet sorba, mert még azt gondolhatja a naiv magyar és nem vallásos zsidó, hogy a zsidó vallásban helye van a gyermekgyilkosságoknak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat