HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Orosz Mihály Zoltán: „A zsidó állam vezetése az Antikrisztust szolgálja”

2014. augusztus 04. 12:00
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgMegint elemében van a Néphazugság. Ízlés- és erkölcsbírói tisztet gyakorol továbbra is minden és mindenki felett. Most éppen Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere felett. Merthogy valami elképesztően borzalmasat tett: „nyilvános kivégzést rendezett”. Volt mersze elégetni az izraeli miniszterelnök és államfő bábuját, majd kijelentette a fentebbi mondatot. Ami ugyebár a „jó ízlés kategóriáján belül nemigen értelmezhető”.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Merthogy a történelmi materializmusra, a hegeli dialektikára, a Frankfurti Iskolára és még csak a Mindenható tudja, még miféle aberrációkra adó Néphazugság aztán holtbiztosan tudja mindig, milyen is az ama „jó ízlés”, és mi fér kategóriájába, mi nem.

De lássuk a benne ma megjelent hírcikket minderről!

„Látványos performansz közepette kivégezte Benjamin Netanjahu izraeli miniszerelnököt és Simon Peresz államfőt Orosz Mihály Zoltán, Érpatak szélsőjobboldali akcióiról ismert polgármestere – számolt be a 444.hu.

Orosz, mielőtt utasítást adott volna a mögötte álló, fekete csuklyát viselő hóhérnak a két politikust szimbolizáló bábukon való ítélet-végrehajtásra, megtaposott egy izraeli zászlót – írja a portál.

A polgármester kijelentette: a zsidó állam vezetése az Antikrisztust szolgálja, így a legmegalázóbb, kötél általi kivégzés jár nekik.

A jó ízlés kategóriáján belül nemigen értelmezhető előadást megelőzően a Magyar Újságírók Országos Szövetsége tiltakozását fejezte ki, amiért a rendezvényre szóló meghívót az MTI – jó eséllyel saját szabályzatát is megsértve – Önkormányzati Sajtószolgálatán keresztül nyilvánosan közölte.”

Tipikus példája a hírcikk a kettős mércézésnek. Egyik oldalon evidenciaként kezeli a civil lakosság gázai tömegmészárlását – ami szerinte ugye csupán önvédelemből történik –, másik oldalon abszurdumként ennek a legelemibb etikai igazságok szerint történő minősítését.

Mert mindenki, aki csak egy mákszemnyi erkölcsi érzékkel rendelkezik is, mindjobban felismeri, hogy a szóban forgó állam, élén annak két nevezett notabilitásával, finoman fogalmazva valahogy nem éppen a krisztusi felebaráti szeretet gyakorlásáról közismert.

Márpedig, tetszik, nem tetszik, nem lehet egyszerre szolgálni Istennek és a mammonnak (Lk 16, 13). No de nem óhajtjuk természetesen a Néphazugság berkeiben jó ízlésről papolókat újszövetségi etikára tanítani, hiszen, lássuk be, ez továbbra is bizony fából vaskarika lenne.

Csak azt óhajtjuk, hogy hallgassanak egyszer végre saját lelkiismeretük szavára – ilyenjük pedig nekik is van, legfeljebb nem vesznek róla tudomást –, és mondjanak le egyszer s mindenkorra ízlésdiktátorságukról. Higgyék el, ha valami, ez közérdek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat