HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Noam Chomsky amerikai filozófus: Izrael háborús bűncselekményeket követ el

2014. augusztus 04. 10:22
Hunhír.info

palesztin-sebesult-gyerekek-egy-honapos250.jpgA világ mára teljesen megváltozott, és ennek a folyamatnak az igazi kárvallottja az úgynevezett kisszsidó, akiről nem tudni, helyesli, vagy éppen ellenzi a Gázai cionista agressziót, de végül is egy kalap alá kerül, mert népük hatalmasságai állandóan egybemosták a zsidó származást a cionista ideológiával.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Sajnálatos módon hazánkban sem határolódott el egyetlen zsidó "vallási szervezet" sem a cionista népirtástól, pedig ehhez az átlag zsidó embernek sok köze nem lehet. Jó lenne, ha az állandóan az általánosítás ellen őrjöngők sem általánosítanának, és nem egy azonos, színtelen és minden egyéni vonást nélkülöző masszaként tekintenének például a magyarországi zsidóságra is. Amely pont olyan, mint mondjuk a magyarság, vagy a németség. Van köztük jó, rossz, ilyen, vagy olyan ideológiájú és politikai színezetű.

Ez különösképpen azért lenne fontos, mert a szabadság hazájában, Amerikában tízezrek tüntetnek a cionista agresszió ellen nagy számban zsidó származású személyek. Zsidó rabbik, politikai elemzők, a volt amerikai kormányok egykori meghatározó stratégái ítélik el, no, nem a zsidó származást, hanem a cionista, népirtó rendszert. Egy interjúban az amerikai filozófus és politikai kommentátor Noam Chomsky leszögezte: Izrael "komoly háborús bűncselekményeket követ el a Gázai-övezetben. Chomsky hangsúlyozta, hogy Izrael sokkal rosszabb, mint a egykori apartheid rendszer Dél-Afrikában.

"Kórházak, iskolákat támadott meg többször is az izraeli hadsereg. Mindegyik egy háborús bűncselekmény. Izrael politikában sokkal rosszabb, mint az apartheid rendszer volt" - szögezte le az amerikai véleményformáló.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat