HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

A medve még csak brummog, de ha visszavág, az egész libanyájnak megreped a gigája

2014. augusztus 03. 20:53
Hunhír.info

Hétfőtől felfüggeszti összes járatát az orosz állami légitársaság, az Aeroflot egyik, a Krím-félszigetre is repülő fapados leányvállalata, mivel az Európai Unió által az ukrán válsággal kapcsolatban hozott szankciók miatt nem tudja tovább üzemeltetni eddig használt gépeit.

A Dobroljot nevű társaság vasárnap közölte, hogy az uniós szankciók miatt a repülőgépei karbantartására és biztosítására, sőt az azok lízingelésére szóló szerződéseit is felmondták európai cégek. A cég "példa nélküli nyomásgyakorlásnak" nevezte a történteket közleményében, ugyanakkor azt írta, hogy a leállás átmeneti. A közlemény szerint néhány hétig egy másik társaság, az Orenair fogja elszállítani a Dobroljot gépeire jegyet vásárló utasok egy részét, másoknak visszafizetik a jegy árát. A társaság eddig Boeing 737-800 típusú gépeket lízingelt európai cégektől.

A belföldi fapados járatokat kínáló Dobroljotot a közelmúltban indította útjára az Aeroflot, a társaság első járata Szimferopolba, az Oroszország által márciusban Ukrajnától visszacsatolt Krím-félsziget fővárosába vezetett júniusban.

Az Európai Unió csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy zárolja a Dobroljot vagyonát. Az indoklást szerint a Dobroljot a szimferopoli járat üzemeltetésével hozzájárult a Krím-félsziget Oroszországba való beolvasztásához, valamint elősegítette Ukrajna területi egységének és szuverenitásának megsértését.

Az unió a héten az eddiginél átfogóbb, egész gazdasági szektorokat érintő szankciós intézkedéseket jelentett be Oroszországgal szemben. Az intézkedések korlátozzák Oroszország hozzáférését a nemzetközi tőkepiacokhoz, fegyverembargót vezetnek be, valamint megtiltják az úgynevezett kettős felhasználású, polgári és védelmi célokra is használható termékek katonai célú exportját, emellett pedig azt is meggátolják, hogy Oroszország olajkitermeléshez használt technológiákhoz juthasson hozzá az EU tagállamaiból.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat