HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

A NATO is meg fog semmisülni a kommunikációs hidrogénbombától

2014. augusztus 03. 19:14
Kincses Albin - Hunhír.info

nato-250.jpgA NATO-nak új védelmi terveket kell kidolgoznia, mert az Ukrajnával szembeni orosz agresszió vészjelzést jelent - mondta egy francia lapnak adott vasárnapi nyilatkozatában a szervezet főtitkára, aki szerint a szövetségnek növelnie kellene védelmi kiadásait. Igen, hazudozni, hamis zászlózni, kettős mércézni még egy ideig lehet. De pont az ukrajnai puccs és a Gázai-övezet ellen terrortámadás élesítette be a kommunikációs hidrogénbombát.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Anders Fogh Rasmussen a Midi Libre című francia napilapnak hangsúlyozta: az "orosz agresszió" vészjelzés az Észak-atlanti Szövetség számára, Európa biztonsága szempontjából új helyzetet teremtett. Ezért indokolt lenne új védelmi terveket kialakítani, és fokozni kell a hadgyakorlatokat - tette hozzá.

Rasmussen szerint Vlagyimir Putyin elnöknek az a célja, hogy befolyási övezetet hozzon létre a NATO szomszédságában. Emlékeztetett: az elmúlt öt évben Oroszország 50 százalékkal növelte védelmi kiadásait, míg a NATO tagállamai átlagosan 20 százalékkal csökkentették a katonai célokra fordított költségvetésüket. "Ez tarthatatlan, meg kell fordítani a tendenciát" - szögezte le a főtitkár.

Sajnálattal állapította meg, hogy miközben gyümölcsöző kapcsolatokat kellene kialakítani a Nyugat és Oroszország között, Moszkva ellenfélnek tekinti a NATO-t. Alkalmazkodni kell tehát az új helyzethez - tette hozzá.

Rasmussen ezzel az interjújával lényegében választ adott David Cameron levelére, amelyet neki és a szövetség többi 27 tagállama vezetőjének küldött. A brit miniszterelnök szerint az ukrán válság miatt a NATO-nak át kell gondolnia hosszú távú kapcsolatait Oroszországgal, mert az ellenségként tekint a blokkra.

A hat hónapja tartó orosz-ukrán válsággal kapcsolatban hosszú távú intézkedéseket sürgetett annak érdekében, hogy a szövetség bármilyen fenyegetésre gyorsan tudjon reagálni, meg tudja nyugtatni a biztonságukért aggódó tagországokat, valamint el tudjon hárítani bárminemű orosz agressziót. Javasolta a hadgyakorlatok új menetrendjének kidolgozását, új infrastruktúra kiépítését, illetve a NATO gyors reagálású erőinek 25 ezer fősre bővítését.

Igen, beszélhetnek a globálatlantisták kutyái amit csak akarnak. De ez a világ már nem az a világ, amilyen a nyugat által milliárdokkal támogatott ukrajnai puccs, és a cionista terrormészárlás előtt volt. Mindig az ötödik hadoszloppal, a médiával tudott igazán sikert elérni a világgyarmatosító, de már bármit fröcsögnek a cionista világlapok, az átlagolvasó is a tőlük független médiumokat tartja zsinórmértéknek széles e világban. A kommunikációs háborút elveszítették, a hazugság hadműveletet becsődölt. A következő lépésekben a valós háborúkat is el fogják veszíteni, és lesz, aki megéri Magyarhonban is, hogy helyreáll a rend a világban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat