HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

Madarat tolláról: Körözik Kúrcsányi és Kóka csúcsbűnöző üzlettársát

2014. augusztus 01. 10:28
Hunhír.info

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Kóka János azzal a telekommunikációs céggel közösen hozta létre a Cellum Bulgária nevű bolgár vállalkozást, amiben a bolgár KTB banknak 75 százalékos részesedése van. A bank többségi tulajdonosa, Cvetán Vaszilev ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, jelenleg Bécsben lehet.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Nemzetközi elfogatóparancsot adhattak ki Bulgáriában Cvetán Vaszilev, a szófiai székhelyű Corporate Commercial Bank (Társasági Kereskedelmi Bank, bolgár rövidítéssel KTB) többségi tulajdonosa ellen - írta meg még július 11-én az osztrák Der Standard. Az üzletembert azzal vádolják, hogy 105 millió euró készpénzt vitt el bankjából június 19-én.

A gyanú szerint Vaszilev szándékosan taszította csődbe a Corpbankot, hogy olcsón hozzájusson a pénzintézet vagyonelemeihez. Vaszilev a lap szerint akkor Bécsben tartózkodott és tagadta, hogy aláírt volna olyan papírt, ami a pénz kivételét engedélyezi, és azt is, hogy hozzájutott volna az összeghez.

A nemzetközi elfogatóparancs hírét a bolgár főügyész nem erősítette meg, de a Vseki den című bolgár lap igazságügyi forrása ugyanakkor azt mondta: az osztrák lap állítása igaz, július 28-án valóban kiadták a nemzetközi körözést Vaszilev ellen - írja a Magyar Nemzet, mely hozzáteszi: a férfinak közös érdekeltsége van Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel. A DK elnöke Kóka János volt gazdasági miniszterrel karöltve, a Vivacom telekommunikációs céggel közösen hozta létre a Cellum Bulgária nevű bolgár vállakozást. A Vivacomban a KTB banknak 75 százalékos részesedése van.

Vaszilev számlájára írják azt is, hogy egy közvetítő személyen keresztül, nem törvényes módon finanszírozta a Bulgária Cenzúra Nélkül Párt elnökét, Nikoláj Barekovot.

Amennyiben a bíróság elítéli, a bolgár törvények értelmében akár húsz év börtönt is kaphat a bolgár férfi.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat