HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Megint szétszedték a kerítést a sárga csillagos garázda rendbontók

2014. április 09. 18:33
Hunhír.info

sarga_csillag.jpg"Villámcsődület" keretében újra lebontották a liberálcionok és a sárga csillagos megvezetett zsidók szerdán azt a kordont, amely a budapesti Szabadság téren felállított emlékmű helyét keríti el. A rendőrök megint hagyták a vandálokat, hogy kedvükre rombolhassanak. A társadalomra a legnagyobb veszélyt ezek a szélsőségesek jelentik, akik össze akarják mosatni a békés zsidó többséget az agresszív kisebbségükkel

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A helyszínen Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke és Horváth Csaba, az MSZP fővárosi vezetője azt hangsúlyozta, hogy nem engedik fölépíteni az emlékművet, amely szerintük az újnácik gyülekezőhelyévé tenné a Szabadság teret. A tüntetők többször a "nem hagyjuk" jelszót skandálták.

Niedermüller Péter beszédében azt mondta: nem akarják ezt az "átkozott ocsmány" szobrot, mert hazugságon alapszik és hazugságot közvetít. Azt hazudja, hogy a holokauszt mások bűne, a németeké, a fasisztáké, letagadja, hogy a magyar társadalom szégyene - tette hozzá.

A szocialista Horváth Csaba beszédében kifejtette, a miniszterelnök hadat üzent az igazságnak és a történelemnek, mert az emlékmű "a félelemkeltés emlékműve". A magyar kormány nem hajlani a nemzet nevében elismerni bűnösségét - akvékolt a családilag rendetlen szocion.

A Tolerancia Facebook Csoport által meghirdetett rendezvényen, amelyen száz-kétszázan vettek részt - a keddi, hasonló megmozdulással ellentétben - nem csupán a kordon elemeit fedő fóliát távolították el a tüntetők, hanem szerszámokkal szétszedték a kordont tartó alumíniumszerkezetet is. A keddi demonstráción is lebontották a kerítés nagy részét a tüntetők, a kordont azonban később az építők újra felállították.

A demonstráción sokan sárga csillaggal, illetve áthúzott horogkeresztet ábrázoló jelvénnyel a mellükön jelentek meg. A kifeszített molinókon többi között olyan jelszavak voltak olvashatóak, mint "történelemhamisítás: szellemi kútmérgezés","Orbán, a nagyszüleid mit szólnának ehhez a szoborhoz???". A demonstráción a DK, az MSZP és a Liberálisok zászlóit lehetett látni.

A demonstráción megjelent Suchman Tamás, a Horn-kormány minisztere, Szanyi Tibor szocialista politikus és Mécs Imre volt SZDSZ-es, majd szocialista képviselő .

A helyszínen tartózkodó rendőrök nem léptek közbe.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat