HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Szügyig süllyedt az orrfacsaró fekáliába a kis Kálmán Olga

2014. április 09. 09:43
Kostás Roland - Hunhír.info

kalman-olgika.jpgTudtuk, hogy ezt az ATV nagyon nem vágja, látszik, hogy ha semmi se történik, akkor is minden híradóba kötelező betenni valami izraeles hírt. De Kálmán Olgából eddig többet néztünk ki, mint hogy az interjúkészítés legalapvetőbb szabályait felrúgva süllyedjen szügyig az orrfacsaró fekáliába.

Menedék - Pálfi

Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást gondoló Olga átváltott parasztba, higgadtan, értelmesen pattintotta le. A riporternő most iratkozott ki a komolyan vehető újságírók amúgy sem túl népes táborából.

Tényleg érdemes megnézni, (maga a beszélgetés a 4. perctől jön) de itt a lényeg röviden. A főlumpi bemegy az ATV-be, mert hívták. Nem ezt tervezték, de ha már ott van, Olga az emlékműbalhéról kérdezi és láthatóan azt várja, hogy majd Schiffer agyonekézi a kormányt és negyed órát sikítozik a történelemhamisítás ellen. De nem ez történik, Schiffer kábé azt mondja, hogy tele a fasza a túlhájpolt műbalhéval, fontosabb dolgokról kéne beszélni, meg egyébként is a baloldal épp azért szopott akkorát vasárnap, mert nem a lényeggel foglalkozik, nem kínál semmi alternatívát, hanem csak a Fidesz ekézésére koncentrál.

Olga ebben a pillanatban láthatóan bekattan. Nem fogadja el a választ, mindenáron a saját véleményét akarja hallani vendégétől, ráadásul minősíti riportalanyát. Hiába mondja el Schiffer vagy háromszor, hogy ocsmányság, pitiánerség, amit a kormány művel, de lépjünk már túl rajta, a teljesen kikészült riporter állkapcsa rápattan áldozatára. Pedig most nem egy bullshitelő seggarc ül a túloldalon, hanem egy intelligens máshogy gondolkodó. De Olga mégse engedi el a témát, ha pedig igen, két perc után visszakanyarodik és széttrollkodja a teljes interjút. Esély sincs arra, hogy másról is beszéljenek, pedig Schiffer még azt is nyomatékosítja, hogy felmenői érintettek voltak a deportálásokban, mégis ugrani kéne, másról, fontosabbról lenne jó beszélni. De ezzel a nővel, kedd este erre esélye sem volt. Schiffer úriembernek bizonyult: ha nem lett volna az, ráborítja az asztalt a folyamatosan pofákat vágó luvnyára és duzzogva húz el a stúdióból adás közben a bús picsába.

Tényleg a fasz kivan azzal, hogy az egyik legjobb és legkorrektebbnek tartott újságíró ilyen szintre tud süllyedni. Ennyire megemészthetetlen az, hogy Schiffer jól beszélt? Igen, részben tényleg a bérrettegés miatt rühelli a nép a baloldalt, illetve azért, mert azon túl alig tett le valamit az asztalra. Olga ezzel beállt a sorba, Schiffernek meg az a szerencséje, hogy családilag érintett: ha ezt a dumát olyan valaki tolja, akinek köze sincs a zsidósághoz, rögtön indult volna az antiszemitázás, meg a nácizás. A baloldal képtelen felfogni, hogy túlzott ajvékolása kontraproduktív: a csendes többséget irritálja, s tovább erősíti a szélsőjobbot, az ordas eszmék terjedését.

Tudtuk, hogy ezt az ATV nagyon nem vágja, látszik, hogy ha semmi se történik, akkor is minden híradóba kötelező betenni valami izraeles hírt. De Kálmán Olgából eddig többet néztünk ki, mint hogy az interjúkészítés legalapvetőbb szabályait felrúgva süllyedjen szügyig az orrfacsaró fekáliába.

- Mentális Deficit -

Hunhír.info - kommentár: Hát ez az! 15 éve felhoztak egy kis szombathelyi kábeltévétől egy mindenre ugró, mindennek örülő kis nőcskét, hogy megcsinálják a liberális média nagyasszonyának. A kis Olgi örült, mint majom a farkának, hogy a MÁV-szabadjeggyel utazhatott az első osztályon, mert ugyebár odahaza vagy gyufáért küldte le Kovács úr, vagy az asztal alá... Aztán jött a tanulás nehéz időszaka. Igaz, Olgika itt nagyon belehúzott, mert tudta, itt is az asztal alá kell bújni a vidéki libának, de van mellette még más kritérium is, hogy felfelé törhessen: szolgálni és zsigeri gyűlöletet táplálni azok iránt, akikek a gazdák nagyon nem szeretnek. Ez utóbbi maximálisan sikerült, és miután ez hatotta át egész lényét, szakmai, emberi hiányosságai is háttérbe szorultak. Az interjúalanyok attól rettegtek, hogy a mindenbe belekárogó kis Olgi miként ereszti el füle mellett a válaszukat, és miért mindig csak a saját vélt igazságát akarja beléjük sulykolni úgy, hogy közben vágja a grimaszokat és besértődik.

Na, a mostani Schiffer-interjú aztán feltette az i-re a pontot, mert míg Szanyi cionproli Orbánt nácizó ekeségét tudta kezelni és levágta, hogy ez még a dülledt szemű törzsközönségének is sok, addig a generációs túlélő Schiffer megnyilvánulásait már Molotov-koktélként kezelte. Schiffer főbűne valójában az lehetett Olgika szemében, hogy nem vette át egyből a gyűlöletmantrát, sőt nagyon is tudatosan azt a nézetet támasztotta alá, hogy bizony a közülük vétettek sem egy irányba húzó egyformák, nem minden zsidó antiszemitázó, rasszistázó hőzöngő, hanem retorikájában is furfangosan és igaznak tűnően építkező. Na, ehhez már kevés volt a felkészítés Olgikának, a beletáplált gyűlölet olyannyira énje részévé vált, hogy ezzel sikeresen, és tényleg saját magát fojtotta bele a fent említett fekáliába.

Olgikának most annyi, mert vagy hazamegy Szombathelyre a zsinagógából lett hangversenyterem előkertjében lévő holokauszt-táblán lévő nevek összeszámlálását és összehasonlítását elvégezni a hivatalos állásponttal, vagy ott marad a szektATV-nél tovább görcsölni, aztán az első, a műsorszóróhoz véletlenül meghívott, a mostanihoz hasonló primitív módon betámadott jobbos interjúalany azzal kezdi a beszélgetést, hogy jó, mehet, de bevette-e már a gyógyszerét.

A fentiek természetesen nem azt jelentik, hogy a Schiffer-Olgika csörte kapcsán a zöldre mázolt pártvezér rajongója lettünk, hiszen annyit mindenképpen érdemes azért leszögezni: Schiffer is nyugodtan apellálhat a következő négy évben ugyanarra, mint a Jobbik, miszerint még nem kapott lehetőséget a kormányzásra és a múlt árnyai így nem terhelik. Médiatanácsadói jól felkészítették arra a szerepkörre, hogy a világpolitika az eddiginél jóval másabb irányulású alakulása esetén négy év múlva a Jobbikkal mérkőzhessen meg a kormányváltó szerepért. Az uralkodó világrend falán keletkezett repedések mindenesetre azt mutatják, hogy a páholyok is kezdenek rájönni a generáció- és a hangnemváltás szükségességére. Erre a szerepre pedig alkalmas lehet egy jól felépített Schiffer, viszont egyre kevésbé a csődöt mondott Olgika.

Íme a videó Kálmán Olga összeomlásáról:

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat