HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Elkezdődött a háború a nemzetek Európájáért

2014. április 07. 09:17
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Vona Gábor, a Jobbik elnöke reggeli rádióinterjújában a lényegre tapintva egyből a párt előtt álló hatalmas feladatot vázolta hallgatóságának. A konstruktív ellenzékiség útján továbblépve, és azt az elvet továbbra is következetesen képviselve, hogy ami jó az országnak és a nemzetnek, azt a Jobbik támogatja, ami ezzel szemben áll, azt elveti és elfogadhatatlannak tartja, gyakorlatilag a hétfő reggeli megszólalásával megkezdődött az a hatalmas küzdelem, amely súlyában, mértékében a párt parlamenti politizálásának európai szintű továbbvitele lehet. A soron következő nagy megmérettetés, az EP-választásnak a tétje a magyarság szempontjából legalább olyan fontos, mint az országgyűlési képviselőválasztásé. Ha az euroszkeptikusnak nevezett erők előretörnek, akkor a nemzeti érdekek képviselete a globális térfélen is erőteljesebb lehet, sőt, ami a legfontosabb, olyan irányba viheti el Európát, amellyel még egy nemzetben gondolkodó is azonosulni tud. A Nemzetek Európája koncepció sikeres megvalósítása a globális térfélen egyrészt az ország gazdasági, társadalmi, politikai szuverenitását erősítheti, másrészt olyan pozícióba is hozhatja Magyarországot, amelyben gazdasági és politikai előnyre tehet szert. Magyarország akkor lesz igazán az Európához köthető, ahhoz a kontinenshez, amelyhez a legrégibb idők óta tartozik, ha magyar érdekeket és a magyar nemzetpolitikát ezen a fórumon is következetesen képviselni tudja.

Magyar Menedék - Migránsokk

Az előttünk lévő pár hét a nemzetben gondolkodók számára tehát újabb harcot, újabb küzdelmet jelent, és háborút azokkal az erőkkel szemben, amelyek a hatalmat a világ urai szemszögéből és szempontjai alapján akarják koncentrálni, visszavetve azokat az erőfeszítéseket, amelyek minden nemzet sajátosságából, a hovatartozás érzetéből adódnak. Ha a nemzetek Európájában gondolkodó erők nagyobb súllyal bírnak a központi döntéshozó szervekben, akkor nagyon leegyszerűsítve az az ősi mondás érvényesülhet pozitív értelemben, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Az EP-választásokon való jó jobbikos szereplés a párt egyik politikai pillérét jelentő nemzetpolitika kiterjesztését és erősödését jelentheti, ez szolgálhatja legjobban a jelenlegi viszonyok közepette alkalmazható határon túli nemzetgyesítést, belpolitikai viszonylatban pedig ez támaszthatja alá igazán a Jobbik egyik legfontosabb jelszavát, a szebb jövőt és a szebb jövedelmet.

A nettó befizető Magyarország sikeres és erős európai parlamenti jelenléte Magyarország bel- és külpolitikájában a tartalmi nemzeti radikalizmus további térhódítását ígérheti és alap lehet ahhoz - bármilyen furcsán hangzik is -, hogy a párt előtt álló belpolitikai célt, a 2018-as győzelmet beteljesíteni tudja.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat