HunHír.info

2018. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

A cigányok által agyonvert sok száz magyar hozzátartozóját egyszer sem látogatta meg

2014. április 04. 12:15
Kincses Albin - Hunhír.info

ciganyok-vasvillaval-lead.jpgAz utóbbi években új lendületet vett a romaintegráció - jelentette ki Brüsszelben, a negyedik európai romacsúcson az Emberi Erőforrások Minisztériumát irányító Balog Zoltán. Arról nem beszélt, hogy az utóbbi években újabb lendületet vett a cigánybűnözés, különös tekintettel a purdébűnözésre. Egyre több fiatal cigány lesz gyilkos, rabló, agresszor.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Balog Zoltán beszámolt arról, hogy Magyarországon 20 ezer új óvodai férőhely létesült annak érdekében, hogy jövőre 3 éves kortól kötelezővé lehessen tenni minden gyermek számára az óvodát. Kiemelte, hogy 47, úgynevezett "Biztos Kezdet" gyermekház hatezer gyermek és szülei életét segíti, és az új Nemzeti alaptantervnek köszönhetően lehetetlen, hogy valaki úgy hagyja el az általános iskolát, hogy nem hall a romák történelméről és kultúrájáról. Hangsúlyozta: miután az állam átvette az iskolák irányítását, immár lehetősége van arra, hogy fellépjen a szegregáció ellen.

A miniszter felidézte a 2008-2009-es magyarországi romagyilkosságokat, megemlítette, hogy az áldozatok családjai 240 ezer forintos kártérítést kaptak, és ő minden évben meglátogatta őket. Úgy fogalmazott, hogy az állam tanult a sorozatgyilkosságokból, és felismerte a romastratégia fontosságát. Emlékeztetett, hogy Magyarország törvényt hozott az uniformisban masírozó szélsőségesek ellen.

Az átlagember ezzel szemben a hagyományos roma kulturális programokkal szembesül. Rablás, kifosztás, aggyá má egy cigarettát, aztán durr... A cigánykérdés első sorban rendészeti kérdés. Először legyen a cigány becsületes, és beilleszkedni akaró, akkor számíthat támogatásra, de csak azért, mert cigánynak született, semmi sem jár, ingyé. A magyarvédőkkel szemben törvényt hozott a Fidesz kétharmad, de a halál a magyarokra felkiáltással támadó, lincselő cigány hordák tagjai legfeljebb garázdaságért kapnak pár hónapot, felfüggesztve. Balog a cigány áldozatok hozzátartozóinál púposkodik, de még egy olyan magyar családhoz sem látogatott el, amelynek tagját rasszista, kegyetlen cigányok gyilkolták meg állati kegyetlenséggel. A becsületes cigány a társadalom megbecsült tagja lehet, a bűnöző pedig elfogandó dúvad, akinek nyirkos cellák mélyén a helye. Az átlagember is felismerte a romastratégia fontosságát. Ha meglát egy csoport handabandázó cigány, gyorsan menekül. Már ha tud, és nem lesz áldozat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat