HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Legalább egymillió ember likvidálására uszít a Gyűlölet Gyülekezete (+ letiltott videó)

2014. április 04. 09:51
Kostás Roland - Hunhír.info

hit_gyulekezete_izraelt eltetijpg.jpgA Jobbik kormányra kerülése esetén az állami támogatásától elmaradásától rettegő ultracionista szekta, a Hit Gyülekezete vezetője a vörös vonalat átlépve legalább egymillió ember elpusztítására uszított a szekta rejtett kamerával felvett gyűlöletszeánszán. Amellett, hogy egyértelművé tették az agymosottak számára: Magyarországnak kötelessége a cionista Izrael imádata, fő gonoszuk egyértelművé tette, le kell rombolni a Jobbik társadalmi támogatottságát, ki kell őket űzni a parlamentből és fel kell őket oszlatni. Természetesen az ő Istenük által. A Hit Gyülekezete eltávolíttatta a videót a YouTube-ról, ám felbukkant egy új helyen. Letölteni, terjeszteni, kijegyzetelni szabad. Hadd jusson el minél több emberhez!

Dübörög a népmozgalom a Gyűlölet Gyülekezete közömbösítésére

Menedék - Atilla

Nem lehet a mai Magyarországon olyan, egy cseppet is gondolkodó ember, aki nem érezné át ezt a brutális kettősséget és kettős mércét, amelyet a Heller Ágnes által is csak szektának minősített, történelmi egyházi ranggal felruházott gyűlöletalakulat megenged magának. Istenre hivatkozva hintik el a kirekesztéssel kompenzált félelem magját, amelynek lényege, hogy az általuk megszólított és a hatalmukba kerített emberek mint sarokba szorított vadállatok, totális agresszióval válaszoljanak minden olyan politikai és állampolgári kezdeményezésre, amely szemben áll a cionista rezsim területrabló politikájával és mindama gyűlöletkultusszal, amelyet mind ők, mind pedig követőik képviselnek szerte a világon.

Nagyon veszélyes játszani a tűzzel, és nagyon veszélyes úgy mélyíteni a társadalmi árkokat, hogy ószövetségi hasonlatokkal élve, konkrét fegyverkezésre buzdítva, az általuk annyira gyűlölt Jobbik és szimpatizánsai fizikai megsemmisítésére szólítanak fel.

Tipikus lenézése ez a magyar embereknek, illetve az a belső genetikus magabiztosság, hogy csak nekik lehet igazuk és hatalmuk, de ezeket mások elleni gyűlöletkeltéssel próbálják erősíteni úgy, hogy a sajátjaikban keltenek rettegést és félelmet, harcképességük fokozása érdekében. Ezt tapasztalhatjuk az egész világon, a hamis zászló hadműveletektől az olajban gazdag országok vezetőinek likvidálásáig, azokét, akik szembe mertek szállni a kizárólagos gazdasági-társadalmi uralmat egy meghatározó csoport kezébe adó háttérhatalmi rendszerrel.

A Názáreti Jézus Krisztusra hivatkozó, az Ószövetség legvadabb és legvéresebb történéseit ezzel összemosó gyűlöletszekta csak látszólag hibbantnak tűnő vezére kihasználja az emberek járatlanságát a tradicionális keresztény vallások körében, és a krisztusi szeretetet sátáni gyűlölködéssé akarja átalakítani egy olyan eszme nevében, amelynek csupán egy meghatározó jellemzője van: a haszon.

Rombold le a Jobbik társadalmi támogatottságát! - harsogja a gyűlöletben fuldokló szektavezér, és az az ember, aki társadalmi békéről karattyol, Isten nevét a szájára veszi, legalább egymilliós nagyságrendű emberhalmazt akar minimum lelki-szellemi-ideológiai szinten likvidáltatni. Azért írom így hogy minimum lelki-szellemi-ideológiai szinten, mert a szeretet helyett a gyűlölettel átitatott, nem egy alkalommal a Hit Gyülekezete szeánszairól készített felvételek alapján extázisba eső emberkupac tagjai lelkében vérmérsékletük függvényében még az is előjöhet, hogy komolyan veszik a szektavezér utasítását és fizikailag akarnak megsemmisíteni olyan embertársaikat, akik a gyűlöletszekta célkeresztjébe kerültek.

És mindezt miért? Csupán azért, hogy dőljön a sékel, lehessen imádni a mammont, és annak földi leképezője, a pénz töltse meg azt a ládát, amely fölött a kirekesztő gyűlöletlelkész és szűkebb köre osztozik.


Rejtett kamerával a Hit Gyülekezetében: A... by kovacs-istvan1889

Innen már letiltották:

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat