HunHír.info

2018. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

A Hit Gyülekezete befolyása alá került a kormány?

Jótékonysági akciónak álcázva vásárol szavazatokat Orbán főtanácsadója

2014. április 01. 19:41
Hunhír.info

hit_gyulekezete_izraelt elteti.jpgA Jobbikot fő ellenségnek nevező Hegedűs ezúttal a Jobbik-ellenességéről hírhedt Hit Gyülekezetével közösen "jótékonykodott." A Fideszt és a baloldalt Jobbik-ellenes nagykoalícióba terelő Hit Gyülekezete szemlátomást már a miniszterelnök közvetlen munkatársait is behálózta, félő tehát, hogy a Kormány is a közvetlen befolyásuk alá került.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Az egykori Demokratikus Chartás, szélsőliberális Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor miniszterelnök milliós bérezésben részesülő főtanácsadója ismételten haszonállatok osztásába kezdett. Az időzítés aligha véletlen, a választások előtt közvetlenül fogtak bele a már számtalan alkalommal balul elsült akcióba. Emlékezetes, hogy korábban az adományozottak a naposcsibéket azonnal leölték, és az emberi fogyasztásra alkalmatlan vetőburgonyát is megették. A Jobbik értetlenül áll az előtt, hogy miért olyan emberek kapják az adományokat, akikről már többször bebizonyosodott, képtelenek haszonállatok tartására, szemben a sok talpraesett magyar gazdával, akik örömmel fogadnák a segítséget.

A Jobbikot fő ellenségnek nevező Hegedűs ráadásul ezúttal a Jobbik-ellenességéről hírhedt Hit Gyülek ezetével közösen "jótékonykodott". A Jobbik elleni politikai népfront vezetőjeként tetszelegő, a Fidesznek köszönhetően immáron történelmi egyházak mellé felemelt szervezethez köthető a gyalázkodásairól híres "Szavazz a Jobbik ellen" csoport és a Jobbik elleni köztéri támadások is lényegesen gyakoribbak a szekta X. kerületi központja környékén. A Fideszt és a baloldalt Jobbik-ellenes nagykoalícióba terelő Hit Gyülekezete szemlátomást már a miniszterelnök közvetlen munkatársait is behálózta, félő tehát, hogy a Kormány is a közvetlen befolyásuk alá került.

Hegedűs Zsuzsa ugyan az akció során többször is igyekezett biztosítani a sajtó munkatársait, hogy nem kampányfogásról van szó, de ez öt nappal a választások előtt nehezen hihető el. Rászorulóktól jótékonyságinak álcázott akció keretében szavazatot vásárolni a Jobbik szerint alattomos és arcátlan tett, amiért Hegedűs Zsuzsának bocsánatot kellene kérnie az alapítványt támogatóktól. A Kormány folytatja a balliberálisok kormányzása idején már totális csődöt mondott pénzbeli és tárgyi javak osztogatásában kimerülő integrációs politikát. Mindezzel megmutatja, hogy mit is gondol ezekről a szegény sorsú emberekről. Megalázó, hogy nem programmal, hanem könyöradománnyal akarja megvásárolni a szavazatukat - fogalmazott Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat