HunHír.info

2018. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

Kevin Barrett nem zárja ki a Rotschildok szerepét a maláj gép eltűnésében

2014. április 01. 08:54
Kostás Roland - Hunhír.info

malaj-gep.jpgA PressTv interjút készített Kevin Barrett amerikai professzorral, akit a háttérhatalom által irányított világmédia az összeesküvés-elméletek atyjaként jellemez. A professzor a rejtélyes módon eltűnt maláj gép kapcsán vázolta fel elképzeléseit, részben figyelembe véve a kisebb amerikai portálokon már ismertetett állításokat, miszerint a repülőgép katasztrófája összefüggésbe hozható a leghatalmasabb zsidó világcsaláddal, a Rotschildokkal.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Ez olyan szempontból érdekes, hogy mégis egy világtelevízióban hangzottak el a felvetések, és emberek millióinak fejében ébreszthetnek különböző gondolatokat. Az antiszemitizmus vádját meg egyből vissza lehet utasítani a Rotschildok esetében, hisz nem az a legfőbb szempont, hogy egy több évszázados zsidó dinasztia, hanem az, hogy a bankár generációjuk évszázadok óta meghatározó befolyással van a világtörténelemre. És ehhez éppen úgy nincs semmi köze egy átlag zsidó embernek, mint egy eszkimónak.

Kevin Barrett, aki az amerikai ikertornyok elleni támadás óta előszeretettel használja a 9/11, avagy a hamis zászló manőver szakkifejezést, nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megfelelhet a valóságnak: az eltűnt gépen olyan szakértők utaztak, akik különböző katonai vonatkozású technikák, valamint az elektromos autók fejlesztésében jártak élen, és világszabadalmukkal az olajon alapuló gazdaságot alapjaiban rengették volna meg. A szakemberek pont a szabadalmi eljárások újabb tárgyalására indultak Pekingbe.

Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik az eltűnt maláj repülőgépen utaztak:
Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),

A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át. "Életben maradt" a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az eltűnt maláj repülőgépen, így ők is eltűntnek számítanak. A Freescale Semiconduktor cégnek a tulajdonosa: Jacob Rotschild! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon.

Jacob Rotschild a nemzetközi olajlobbi vezetője, amelynek egyeduralmát veszélyeztette volna az elektromos autók gyártása. Ha ő birtokolja a szabadalmat, az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

A fentiek jelentek meg például az Ecology News.com hírportálon, amelyek alapján Kevin Barrett is vázolta interjújában a lehetséges variációk között a Rotschild-szálat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat