HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Kevin Barrett nem zárja ki a Rotschildok szerepét a maláj gép eltűnésében

2014. április 01. 08:54
Kostás Roland - Hunhír.info

malaj-gep.jpgA PressTv interjút készített Kevin Barrett amerikai professzorral, akit a háttérhatalom által irányított világmédia az összeesküvés-elméletek atyjaként jellemez. A professzor a rejtélyes módon eltűnt maláj gép kapcsán vázolta fel elképzeléseit, részben figyelembe véve a kisebb amerikai portálokon már ismertetett állításokat, miszerint a repülőgép katasztrófája összefüggésbe hozható a leghatalmasabb zsidó világcsaláddal, a Rotschildokkal.

Menedék - Pálfi

Ez olyan szempontból érdekes, hogy mégis egy világtelevízióban hangzottak el a felvetések, és emberek millióinak fejében ébreszthetnek különböző gondolatokat. Az antiszemitizmus vádját meg egyből vissza lehet utasítani a Rotschildok esetében, hisz nem az a legfőbb szempont, hogy egy több évszázados zsidó dinasztia, hanem az, hogy a bankár generációjuk évszázadok óta meghatározó befolyással van a világtörténelemre. És ehhez éppen úgy nincs semmi köze egy átlag zsidó embernek, mint egy eszkimónak.

Kevin Barrett, aki az amerikai ikertornyok elleni támadás óta előszeretettel használja a 9/11, avagy a hamis zászló manőver szakkifejezést, nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megfelelhet a valóságnak: az eltűnt gépen olyan szakértők utaztak, akik különböző katonai vonatkozású technikák, valamint az elektromos autók fejlesztésében jártak élen, és világszabadalmukkal az olajon alapuló gazdaságot alapjaiban rengették volna meg. A szakemberek pont a szabadalmi eljárások újabb tárgyalására indultak Pekingbe.

Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik az eltűnt maláj repülőgépen utaztak:
Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),

A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át. "Életben maradt" a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az eltűnt maláj repülőgépen, így ők is eltűntnek számítanak. A Freescale Semiconduktor cégnek a tulajdonosa: Jacob Rotschild! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon.

Jacob Rotschild a nemzetközi olajlobbi vezetője, amelynek egyeduralmát veszélyeztette volna az elektromos autók gyártása. Ha ő birtokolja a szabadalmat, az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

A fentiek jelentek meg például az Ecology News.com hírportálon, amelyek alapján Kevin Barrett is vázolta interjújában a lehetséges variációk között a Rotschild-szálat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat