HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

Törökországból menekülni fognak a cionista csahosok

2014. március 31. 07:19
Hunhír.info

Bejelentette pártja győzelmét a kulcsfontosságúnak tekintett helyhatósági választáson hétfőre virradóra Recep Tayyip Erdogan török kormányfő, és azzal fenyegetőzött, hogy ellenlábasai megfizetnek azért, amiért összeesküvést szőttek a megbuktatására.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

A szavazatok 85 százalékának összesítése alapján az Erdogan vezette Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) a korrupciós botrányok ellenére a szavazatok csaknem 45 százalékát gyűjtötte össze, és valószínűleg győzelmet aratott a kulcsfontosságúnak tartott Ankarában is.

"Csalatkozniuk kell azoknak, akik támadták Törökországot" - hangoztatta pártszékháza erkélyéről Erdogan több ezer híve előtt.

"Nem az utcán győztünk, hanem politikai eszközökkel, a demokrácia és a választások révén. Nem adjuk meg magunkat Pennsylvaniának, és az onnan kinyúló csápoknak" - mondta Erdogan. A miniszterelnök az egyesült államokbeli Pennsylvániában élő Fethullah Gülen befolyásos hitszónokra, fő belpolitikai ellenfelére utalt, aki az elmúlt évtizedekben jelentős befolyásra tett szert a rendőrségre és az igazságszolgáltatásra. Törökországban Erdoganhoz hasonlóan sokan gondolják úgy, hogy Gülen Pártja, a Hizmet (Szolgálat) áll a kormányfő tekintélyét megtépázó korrupciós botrányok mögött.

Erdogan azzal fenyegetőzött, hogy most számonkérés következik, és "megfizetnek" azok, akik veszélybe sodorták az ország nemzetbiztonságát. "Holnaptól valószínűleg lesznek egyesek, akik menekülni fognak" - hangoztatta Erdogan.

Kemény szavaiból hírügynökségek arra következtetnek, hogy Erdogan úgy érzi, a kulcsfontosságú helyhatóságoi választáson felhatalmazást kapott a néptől arra, hogy leszámoljon politikai ellenlábasaival.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat