HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Dávid-csillagba ágyazott koponya - egyből letiltották a pólót

2014. március 28. 21:45
Kostás Roland - Hunhír.info

HM-polo-davidcsill-koponya.jpgMinden bizonnyal kasszasikernek számító pólómintával rukkolt elő a H&M, aztán szempillantás alatt lekerült a boltok polcairól a ruhadarab. A zsidók őrjöngését kiváltó terméken egy koponya látható egy Dávid-csillagba ágyazva. Milyen érdekes, hogy a Szent Koronát gyalázó magyarországi grafikus terméke mellett ezerrel kiálltak a hazai liboldók, most meg kussolnak a művészi szabadság megsértése miatt.

Menedek - Engdahl

„Őszintén sajnáljuk, ha a trikó mintázata bárkit is megsértett, nem állt szándékunkban ilyesfajta reakciót kiváltani” – olvasható a divatárulánc pénteken kiadott közleményében.

Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus vezetője üdvözölte a termék visszavonásának hírét: szerinte a minta meggondolatlan és érzéketlen volt.

A cionista szervezet beszólt, a zsidó multi beijedt. A magyarországi toleranciabajnokok, akik amiatt vicsorogtak, hogy nem tetszett pár magyarnak egy hazai grafikus Szent Koronánkat, a Szűz Máriát gyalázó "remekműve", most hallgatnak, mint a libaszar a fűben. Mi van, libsik, most nem gáz, hogy oda a vélemény- és művészi szabadság? Mindig szénné égnek az egymércés romkocsmás, történelmi negyedes seggfejek...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat