HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Nagy mulatság készülhet a putriban - 100 kiló kolbászt, sonkát loptak el

2014. március 27. 08:58
Hunhír.info

Felfeszítették az ablakon lévő rácsot a szegedi Jósika utca 25.-ben, és közel 100 kiló kolbászt és szalámit loptak el ismeretlenek a pincéből. A rács egyik sarkát fölfeszítették, azon keresztül bújt be a tolvaj. Az igen kis méretű nyíláson a tulajdonos szerint csak egy gyerek férhetett be. Naná, hiszen dübörög a milliárdokkal megtámogatott eltérő kultúrás családmodell.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

– Kilenc éve itt lakunk, évek óta itt tartjuk a pincében a disznóvágás után készített füstölt árut – mutatta a Jósika utca 25. előtt a felfeszített rácsot Sinkovicz Tímea. A fiatalasszony férje kedd reggel vette észre, hogy betörtek a pincéjükbe.

A család februárban vágott le egy 360 kilogrammos disznót, amelyből négy család számára elegendő füstölt áru készült. Ezt tartották a Szeged belvárosában lévő picében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 25-én, a kora reggeli órákban érkezett bejelentés, miszerint Szegeden a Jósika utca egyik ingatlanába betörtek, és onnan mintegy 100 kilogramm vegyes füstölt húsárut tulajdonítottak el. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

– Két hete hoztuk el a füstölőtől. Három rúdon összesen 48 szál szalámi, 10 pár kolbász és egy 25 kilós sonka lógott. Saját feldolgozás volt, a férjem évek alatt kísérletezte ki a tökéletes fűszerezést. Az ő kincsei voltak, minden reggel lejött, nézegette őket – mesélte.

Mivel a füstölt kolbászok és szalámik még frissek voltak, a ventilátor óránként tíz percre automatikusan bekapcsolt, a pince ablaka pedig résnyire nyitva volt. Sinkovicz Tímea szerint a finom illatok csábították a betörőket, akik biztosan tudták, miért jöttek. A rács egyik sarkát fölfeszítették, azon keresztül bújt be a tolvaj. Az igen kis méretű nyíláson a tulajdonos szerint csak egy gyerek férhetett be.

– Az egyik rudat úgy, ahogy volt, elvitték. A hatalmas sonkát és a füstölt áru nagy részét pedig kiadogatták az ablakon. A fehérre meszelt, tiszta falon még szerdán is jól látszódtak a lábnyomok és a zsírfoltok. A rengeteg kolbászból és szalámiból csak kilenc szál maradt.

Sinkovicz Tímea azt mondta, a közel 100 kilónyi lopott húst „lehetetlen két szatyorban elvinni". – Biztos, hogy készültek, és autóval jöttek. A snowboardhoz, kerékpárhoz és a hűtőládában lévő húshoz nem nyúltak. Azt biztos nem vették észre – mondta.

Hunhír.info - dm

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat