HunHír.info

2018. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

Beindult a megélhetési cigány(politikusok?) belháborúja

2014. március 26. 19:36
Hunhír.info

A szocion cigányok felszólították a lesittelt cigánybűnözőket politikai fogolynak minősítő Horváth Áládárt és hordáját, adjanak magyarázatot azokra a kérdésekre és gyanúkra, miszerint az irodájukban több "biznisz párttal" együtt az állampolgárok ajánlásait kicserélték, másolták, és sokszorosították. Áládár! Há mi ván? Lopiunk csalunk, hazudunk, meg rászistákozunk?

Menedék - Baráthosi

Az MSZP roma tagozata arra kéri a kisebbségi listára regisztrált 19 ezer cigány állampolgárt, hogy kérjék törlésüket a listáról, a Magyarországi Cigány Pártot (MCP) pedig szerdai közleményükben arra szólították fel, hogy lépjen vissza.

"A kisebbségi listán regisztráltak inkább kérjék törlésüket, hiszen az összesített számuk nem éri el a minimumként meghatározott 25 ezres szintet, így nem juttathat be a parlamentbe képviselőt" - erre kéri az érintetteket a szocialista párt. Ha töröltetik magukat a kisebbségi listáról, "a véleményük nem vész el, hanem ugyanolyan súllyal esik latba a végső elszámolásnál, mint bárki másé" - tették hozzá.

Ugyanakkor az MSZP roma tagozata felszólítja az MCP-t, adjon magyarázatot azokra a kérdésekre és gyanúkra, miszerint az irodájukban több "biznisz párttal" együtt az állampolgárok ajánlásait kicserélték, másolták, és sokszorosították.

A közlemény szerint "a Magyarországi Cigány Párt vezetése belekeveredett egy választási csalás feljelentésébe. Ezért felszólítják az MCP-t, hogy léptesse vissza egyéni képviselő-jelöltjeit, "csökkentve ezzel a magyar cigányságnak okozott kárt" - fűzték hozzá.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat