HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

15 évesen már csúcsbűnöző volt a kegyetlen "fiatal” - rágyújtotta a házat a családra

2014. március 25. 19:38
Hunhír.info

Egy most 17 éves fiatal 15 éves korában már brutális bűncselekményt követett el. 2012 augusztusában gyújtotta rá a házat egy kismarjai családra, mert a családfő elzavarta a földjéről dinnyét lopni készülő fiút, illetve gyerekkorú társait. A kigyulladt épületben tartózkodott a család, és a családfő idős édesanyja is. A vádlott és két gyermekkorú társa egy közeli híd korlátján ülve nézték az eseményeket.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Nem jogerősen 12 év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Debreceni Törvényszék kedden egy most 17 éves fiút, akit előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletében mondta ki bűnösnek a bíróság - közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Tatár Tímea tájékoztatása szerint a törvényszék a fiatalt 9 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, kötelezte 417 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére, valamint a jogerős ítéletet követően a sértettnek kártérítésként 268 ezer forintot is meg kell fizetnie. Az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlott és védője fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A törvényszék döntött arról is, hogy fenntartja a vádlott előzetes letartóztatását, de a vádlott és védőjének fellebbezése miatt ez a határozat sem jogerős.

A vádlott 2012 augusztusában gyújtotta rá a házat egy kismarjai családra, mert a családfő elzavarta a földjéről dinnyét lopni készülő fiút. A bírósági eljárás során azonban kiderült: nem a felgyújtott ház gazdája "szólta le" a fiút a dinnyelopás miatt, tehát a vádlott nem is azon a gazdán állt bosszút, akivel ő valójában összetűzésbe került. Hogy ki küldte el tulajdonképpen a dinnyeföldről, az nem derült ki.

A Debreceni Törvényszék abban is módosította a vádirati tényállást, hogy a kismarjai családi házban nem ketten tartózkodtak, hanem a házaspár mellett az asszony idős édesanyja is, amikor lángra kapott a tető. Ez az információ szintén csak a bizonyítási eljárás során látott napvilágot.

Csizmadiáné Pethő Tímea indokolásában kiemelte, bár a vádlott a bíróságon visszavonta korábbi beismerő vallomását és rendre ellentmondásokba keveredett, korábbi vallomása viszont összecseng az eset két másik - gyermekkorú - szereplőjének vallomásaival. Ráadásul a vádlott a nyomozati szakban olyan információkat, részleteket is elárult a rendőröknek, amelyekről csak az elkövetőnek lehetett tudomása.

Az, hogy a család nem égett benn a házban, a szomszéd kisfiú lélekjelenlétének köszönhető, aki az ablakból meglátva a lángoló tetőt, azonnal riasztotta a szüleit. Hangos kiabálással ők ébresztették fel és menekítették ki a mit sem sejtő háziakat, illetve hívták a tűzoltókat is. A vádlott és két gyermekkorú társa egy közeli híd korlátján ülve nézték az eseményeket. A tüzet a helyszínre érkező tűzoltók oltották el.

Hunhír.info - mti

Csak az az érdekes, hogy a cionista világsajtó most nem köpködte tele a földgolyót a magyarországi rasszista támadással, és Balog miniszter meg egyesülete nem kárpótolta azonnal sok tíz millióval a tűzhalálra ítélt családot. Pedig ha nem egy nemzetiségű a tettes és az áldozat, akkor bizony kőkemény gyűlöletbűncselekményről van szó, hangsúlyozottan rasszista indokkal.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat