HunHír.info

2018. Napisten hava 22. nap, Döme napja.

Putyin meggyilkolására, az oroszok elleni atomtámadásra uszított Timosenko

2014. március 25. 10:17
Hunhír.info

timosenko250.jpg"Kész vagyok arra, hogy fogjak egy géppisztolyt és fejbe lőjem ezt a szörnyeteget" - ezt mondta Julija Timosenko Vlagyimir Putyin orosz elnökről egy kiszivárgott telefonbeszélgetés szerint, amit a Puytin-közeli Russia Today YouTube csatornája közölt. "Itt az idő, hogy fogjuk a fegyvereinket és lelőjük ezeket az átkozott oroszokat, vezetőjükkel együtt" - tette hozzá a nyugat kiemelt humanista, jogvédő és toleranciabajnok kedvence, a köztörvényes sittes oligarcha.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A börtönből nemrég szabadult volt ukrán oligarcha-kormányfő Nesztor Sufriccsal, az ukrán biztonsági és védelmi tanács volt helyettes titkárával beszélgetett, a felvételek szerint nagyon tüzes hangnemben.

A beszélgetés egy héttel ezelőtt történhetett, röviddel azután, hogy Oroszország annektálta a Krímet. Sufrics Timosenko mondataira úgy reagált: "tegnap megmondtam neki, hogyha kitör egy háborús konfliktus, az idősebb fiammal együtt fegyvert fogunk, hogy megvédjük a hazánkat".

"Ez tényleg minden határon túlmegy" - mondta Timosenko. "Itt az idő, hogy fogjuk a fegyvereinket és lelőjük ezeket az átkozott oroszokat, vezetőjükkel együtt" - tette hozzá. A Haza párt képviselője arról is beszélt, hogy sajnálja, hogy nem lehet ott most, mert ha ott lenne, "kib...ttul nem lenne lehetőségük megszerezni a Krímet".

"Gondolkodtam ezen, ha ott lettél volna, ez nem történt volna meg" - reagált Sufrics. "De bárhogy is van, nincs elég erőnk" - tette még hozzá, ám ekkor Timosenko közbevágott: "Találhattam volna módot arra, hogy megöljem ezeket a seggfejeket. Remélem, képes leszek az összes kapcsolatomat bevetni".

"Minden eszközt fel fogok használni arra, hogy az egész világot felrázzam és még felperzselt föld se maradjon Oroszországban" - folytatta az a háttérhatalom által támogatott hárpia.
Sufrics ezek után azt kérdezte, mi legyen a nyolcmillió orosszal, akik Ukrajnában maradtak.

Timosenko azt válaszolta: atomfegyverrel kellene elintézni őket. "Nem akarok veled itt vitatkozni, mert ami történt, az teljességgel elfogadhatatlan. De van egy másik lehetőség. Egyes tetteik tisztán törvénysértőek és ezeket nemzetközi szintre kell vinnünk" - válaszolta Sufrics.

"A hágai nemzetközi büntetőtörvényszék elé visszük az ügyet" - mondta Timosenko.

Timosenko a Twitteren megerősítette, hogy a beszélgetés elhangzott, ám azt állítgatta, hogy az atomfegyveres része a felvételnek manipulált. A teljes beszélgetést is nyilvánosságra hozták.

Hunhír.info - Presstv - hvg,hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat