HunHír.info

2018. Napisten hava 22. nap, Döme napja.

Egyre inkább szamuráj-ország leszünk

2014. március 24. 11:07
Hunhír.info

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki egy étteremben kialakult vitát követően fegyverrel, majd karddal fenyegette meg egyik ismerősét Oroszlányban.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A Komárom-Esztergom megyei város egyik éttermében vasárnapra virradó éjszaka fajult tettlegességig egy addig békésen zajló mulatság. Hajnalban ugyanis az egyik vendég vitába keveredett egyik ismerősével, aki - állítása szerint - az éjszaka folyamán inzultálta a feleségét, s emiatt elégtételt akart venni rajta. A gyanúsított először fegyvert tartott ismerőse fejéhez, így fenyegette meg őt, de a jelenlévők ekkor még közbeléptek, így a vitás felek eltávoztak a szórakozóhelyről.
Ezzel azonban a konfliktus nem zárult le: nem sokkal később a 46 éves férfi már egy karddal jelent meg a sértett lakása előtt, és azzal fenyegette meg az illetőt és vele lévő ismerőseit. Komolyabb atrocitásra végül nem került sor, mert a társaság egyik tagja értesítette a rendőrséget, a kiérkező járőrök pedig előállították a férfit a városi kapitányságra. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

HavariaPress

A történetből az inkább a legérdekesebb, hogy nem kardozó honfitársaink többségének nem telik nagy szombati mulatságokra, mert örülnek, ha tudják fizetni a számlát, és a gyerek iskoláztatását.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel - Szendrey Marót ErvinA Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat