HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

Az „elvágjuk a torkotokat” üvöltöző több száz fős cigány horda biztosan a rend szimbóluma (+videó)

Így fenyegették a jobbikosokat a Borsod megyei Hernádkakon

2014. március 24. 10:20
Hunhír.info

ciganyok-vasvillaval-lead.jpgSzombaton újabb törvényszembesítő bejárást tartott több borsodi településen a Jobbik, az Érpataki Modell Országos Hálózata és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Mit erről a közösségi oldalakon vasárnap már elég sokan beszámoltak, brutálisan agresszív, halálosan fenyegetőző több száz fős cigány horda támadt rá a szemlélődőkre csak azért, mert bemerészkedtek a "cigányok utcáiba."

Magyar Menedék - Migránsokk

Mint a bejárás egyik szervezője, Jakab Péter, a párt megyei alelnöke elmondta, az akciónak az volt a célja, hogy felhívják a hatóságok figyelmét a településeken uralkodó jogsértő állapotokra - ha kell azonnali intézkedést is kezdeményezve -, illetve, hogy az eseményen résztvevő jobbikos országgyűlési képviselő, Balla Gergő információkat gyűjtsön képviselői munkájához a települések mindennapjairól.

A bejárás a bűnözőiről elhíresült Taktaköz két településén, Taktabájon illetve Taktaszadán rendben lezajlott; több jogsértés is feljegyzésre került a további intézkedés megtétele érdekében.

Ugyanakkor a polgármestere szerint a csendjéről és „madárfüttyös reggeleiről” híres Hernádkakon elszabadultak az indulatok. A jobbikosok és civilek öltönyben érkeztek a helyi cigánysorra, hogy még a látszatát is elkerüljék a liberálisok által hamisan hangoztatott félelemkeltésnek. Ennek ellenére a résztevőknek csak a sor elejéig sikerült eljutniuk, ekkorra ugyanis több száz(!) züllött, mélyigénytelen ember fogta körül őket, szó szerint őrjöngve, fenyegetőleg lépve fel velük szemben. Mint kiderült azért, mert ma már az is félelmet kelt bennük, ha 30 öltönyös sétál az „ő utcájukban”, félelmükben pedig nem tehettek mást, mint torkuk elvágásával fenyegették meg őket.

A helyszínre érkező készenlétis rendőrök könnygázpalackokkal a kezükben akadályozták meg, hogy a minden ok nélkül feldühödött cigány tömeg megtámadja a békésen, közterületen sétáló, alkotmányos alapjogukat gyakorló civileket és jobbikosokat, köztük a képviselői munkáját végző Balla Gergőt.

Mindez mutatja, hogy Pintér Sándor belügyminiszter és Vereckei Csaba megyei rendőrfőkapitány állítása, miszerint egyre nagyobb a rend, nem fedi a valóságot: egy országgyűlési képviselő nem tarthatta meg bejárását, helyette kénytelen volt a jelenlevők mindegyike feljelentést tenni közösség elleni izgatás miatt. Elfogadhatatlannak tartják ugyanis azt, hogy ma Magyarországon vannak olyan közterületek, ahol magyar embereket származásuk és politikai nézeteik miatt gyilkossággal fenyegetve akadályozhatnak szabad mozgásukban.

Az eset után Balla Gergő úgy fogalmazott: április 6-án arról is dönteni kell, folytatódjon-e a magyar vidék további züllesztése, vagy valódi esélyegyenlőség legyen Magyarországon: olyan, ahol a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak bőrszíntől függetlenül, és ahol emberi méltósága csak azoknak van, akik képesek ember módjára viselkedni.miskolci Jobbik

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat