HunHír.info

2018. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

A magyarok ellen uszított a nem jó tót atyafi

2014. március 23. 20:40
Hunhír.info

A szlovákiai elnökjelöltek szombati és vasárnapi tévévitájában Robert Fico mégiscsak előhúzta a magyar kártyát. A jelenlegi kormányfő élesen támadta vetélytársát Andrej Kiska milliomos vállalkozót, aki többször is úgy vélekedett, hogy Szlovákiának a legtöbb uniós tagországhoz hasonlóan el kellene ismernie önálló államként Koszovót. – Aki ilyet akar, az hazánk területi egységét veszélyezteti, mert az ottani, legújabban pedig a krími történésektől vérszemet kapva, akadhatnak nálunk is olyan közösségek, amelyek hasonló cselekedetre szánják el magukat – vélte a miniszterelnök.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Fico a kormányzó Smer-SD jelöltjeként indult az államfőválasztáson. Kihívója megalapozatlannak tartotta ezt az érvelést: – Koszovóban népirtás zajlott, az önállósodás pedig egy évtizedes háborúnak vetett véget. A szlovákiai magyarok viszont jelenlegi hazájukban akarnak élni, tisztességes adófizető polgárok, semmilyen konfliktust sem óhajtanak -- szögezte le Andrej Kiska. Fico egyébként ismét azzal gyanúsította vetélytársát, hogy kapcsolatot tart fenn a szcientológia egyházzal, és ezért megválasztása esetén biztonsági kockázatot jelentene az országnak. Kiska erre azzal vágott vissza, hogy ilyen veszélyt egyre inkább Fico testesít meg, mert ő és a kormánya képtelen megoldani a feltornyosult társadalmi gondokat, ezért menekül megbízatási idejének a felében a miniszterelnöki posztról.

Szlovákiában március 29-án tartják az elnökválasztás második fordulóját. Addig az első körben legtöbb voksot szerzett két jelölt még több tévé- és egy rádiós vitában találkozik egymással.

Népszava

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat