HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

A Jobbik óriási meglepetésre készül, van is rá „némi” alapja

2014. március 23. 19:18
Hunhír.info

vona-gab-250.jpgA Jobbik „óriási meglepetésre” készül, és szeretné megnyerni a választásokat. Ha ez sikerül, bebizonyítja: hogyan lehet az országot lépésről lépésre megmenteni és visszaadni azoknak a magyar embereknek, akiket megillet - jelentette ki a párt elnöke Karcagon.Ha a Jobbik kormányra kerül, a tisztességes cigány és magyar embereknek egyaránt jobb lesz. Aki nem tisztességes, annak viszont etnikai hovatartozástól függetlenül rosszabb lesz – ígérte Vona Gábor.

Menedék - Atilla

Vona Gábor a Déryné Kulturális Központ színháztermében teltház, mintegy 200-250 fős hallgatóság – köztük Dobos László, a város polgármestere (Fidesz) és Kovács Sándor, a megyei közgyűlés fideszes elnöke – előtt, az Új Magyar Gárda Mozgalom és a Szebb Jövőt Polgárőr Egyesület tagjainak jelenlétében hangsúlyozta: az április 6-ai választások után csak a győztes tudja majd megvalósítani programját. Hangsúlyozta: a médiából sugárzott hamis képpel szemben a Jobbik nem rasszista párt.

„Ha néhány ufó is itt ülne és hallgatná az előadást, engem az sem zavarna, a lényeg, hogy tartsa be a szabályokat, legyen tisztességes tagja a társadalomnak” – fogalmazott a politikus. Jelezte: egyedül pártja áll ki amellett, hogy Magyarországon mindenkire ugyanolyan normák vonatkozzanak.

Ha a Jobbik kormányra kerül, a tisztességes cigány és magyar embereknek egyaránt jobb lesz. Aki nem tisztességes, annak viszont etnikai hovatartozástól függetlenül rosszabb lesz – ígérte Vona Gábor. Aláhúzta: a Jobbiknak egy hónapja hozzáférhető a programja, míg a Fidesz és az MSZP „arra nem méltatta a választópolgárokat, hogy egy tisztességes programot letegyen az asztalra”.

Az MSZP 8 ponttal kampányol, Orbán Viktor pedig mindössze annyival, hogy folytatjuk. Nincs olyan európai ország, ahol ezt meg lehetne tenni – vélekedett. Vona Gábor közölte: a megélhetés, rend és elszámoltatás programjuk fő pillére. Úgy fogalmazott, hogy az elmúlt 24 év egy veszteséglista, és ebből a Fidesz és az MSZP 20 évet kormányzott. Már nincs ellopható közvagyon, az államadósság pedig 2010-hez képest közel 4000 milliárd forinttal nőtt – mondta.

Kiemelte: a rendszerváltás óta eltelt idő egyik legnagyobb vesztesége a Magyarországot elhagyó, becslések szerint félmillió „gazdasági menekült”. Ők többen vannak, mint Magyarország második világháborús katonai vesztesége, és nem kalandvágyból távoztak – mondta Vona Gábor. Kitért arra is, hogy szerinte három politikai erő között fog eldőlni Magyarország sorsa.

Akik úgy gondolják, hogy a baloldali „banda” menti meg Magyarországot, azok olyanok, mint az állatvilág leggyengébb memóriájával rendelkező élőlényei, az aranyhalak: nekik elég egy aprócska akvárium, úgysem emlékeznek arra, hol úszkáltak néhány másodperce - vélekedett Vona Gábor. Hozzátette: a Fidesz-szavazók hiszékenyek. A Fidesz úgy beszél, mint egy jobbikos, és az esetek zömében úgy cselekszik, mint egy MSZP-s. Orbán felkészült, jó politikus, de fél a Jobbik kellemetlen kérdéseitől, miközben gazdasági szabadságharca nem más, mint hatalmi harc – mondta az ellenzéki politikus.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat