HunHír.info

2018. Napisten hava 18. nap, Viola napja.

Megtartották a nemzetgyalázó kiállítás megnyitóját - pár tucat egészséges szemléletű tiltakozott

2014. március 22. 10:19
Hunhír.info

maria-koby250.jpgA történelmi zsidónegyedben lévő Kocka nevezetű romkocsmában szombat este megtartották a Koby becenévre hallgató, magát underground művésznek nevező, nemzetgyalázó pólómintáival előrukkoló provokátor kiállításának megnyitóját. Pár egészséges gondolkodású fiatalember tiltakozott a Szent Korona, a Szűzanya nyilvánvaló meggyalázása miatt.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Kormos Bálint (Koby)néhány hónappal ezelőtt komoly közfelháborodást okozott, hogy olyan pólókat bocsátott kereskedelmi forgalomba, amiken Szűz Mária olcsó prostituáltként, a Szent Korona párducmintás sapkaként, a feszület távirányítóként, Kossuth Lajos pedig drogos, modern fiatalként van ábrázolva.

Több nemzeti szervezet és hírportál is felháborodásának adott hangot, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) pedig a tettek mezejére lépett, és életre hívták a "Bojkott a Dorko és a PlayersRoom ellen" névre keresztelt Facebook oldalt. 24 óra leforgása alatt mind a Dorko, mind a pólókat forgalmazó PlayersRoom jobbnak látta a visszavonuló fújását, és Facebook oldalukon, illetve magánlevél formájában kértek elnézést, továbbá megígérték, hogy eltávolítják a sértő termékeket a boltokból. Ez akkor meg is történt, a HVIM tagjai országszerte ellenőrizték a boltokat. Mindeközben Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő és a HVIM több tagja, illetve magánszemélyek is feljelentést tettek, de sem a rendőrség, sem az ügyészség nem talált semmi kivetnivalót a pólókban.

Néhány héttel ezelőtt egy híroldal cikket közölt le az esetről "Így kényszerítette térdre a szélsőjobb az egyik legismertebb magyar cipőboltot" címmel. Ebben a cikkben már említésre került, hogy Koby tervei közt szerepel, hogy ismét piacra dobja a pólókat, ezt hivatott előkészíteni a tegnap esti bemutató. A HVIM több tucat aktivistája felkereste a romkocsmát, de a bátor toleranciabajnokok természetesen kulcsra zárták a kiállításnak otthont adó helyiséget. A magyar fiatalok szórólapokon figyelmeztették a kultúrszomjasokat, hogy nem szép dolog magyar nemzeti jelképekből gúnyt űzni, még akkor sem, ha a mai Magyarországon csak egy másik nép jelképei szentek és sérthetetlenek. A fiatalok akciójuk után magukra hagyták a toleranciabajnokokat, a rendőrség nem avatkozott be.

Hunhír.info - deres tv- facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat