HunHír.info

2018. Napisten hava 22. nap, Döme napja.

A számlákat nem fizetik, de taxival járnak bevásárolni - a baloldal szerint rendben van ez így

2014. március 21. 21:38
Hunhír.info

A közelmúltban a baloldali Összefogás képviselői sajtótájékoztatón aggódtak Lyukóvölgy rendjéért, ugyanakkor képviselőjelöltjük szerint semmi kivetnivaló nincs abban, ha egyesek a számlák kifizetése helyett inkább taxizásra költik a pénzt Miskolc legnagyobb gettójában.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A Jobbik politikusai, Jakab Péter és Badány Lajos szerint a baloldal aggodalma hiteltelen, hiszen ha választani kell az építők és a rombolók között, a szocialisták rendszerint az utóbbiakat támogatják.

Az erről tartott tájékoztatón Jakab Péter önkormányzati képviselő elmondta, az MSZP és a Fidesz az elmúlt években milliós felzárkóztató programokkal, felelőtlen segélyezéssel és a lakcímkártyák kontrollálatlan kiállításával „húzta rá” Miskolcra a mélyigénytelen tömegeket, akik egyszerre terhelik le a város közbiztonságát, szociális ellátórendszerét, miközben szinte semmilyen közszolgáltatásért nem fizetnek. Jakab Péter emlékeztetett, a Jobbik az elmúlt években több akcióval is jelezte, nem tűrik ezen tömegek ingyenélését.

Felidézte azt a tavaly nyári esetet, amikor a Jobbik és helyi civilek kikötötték a vizet azoknál a lyukói putriknál, ahol rendszeresen nem fizettek a fogyasztásért. Az akciót mind a Fidesz, mind az MSZP elítélte, a baloldal képviselőjelöltje azonban ennél is tovább ment: Nagy-Korsa Judit Facebook-bejegyzésében védte meg azokat, akik a vízdíj helyett inkább taxizásra költik a pénzt, hivatkozva arra, hogy milyen nehéz két tízkilós bevásárlószatyorral hazamenni Lyukóvölgybe.

Ezzel a mentalistással a baloldal jelöltje nyíltan kiállt Miskolc züllesztői mellett - ezt már Badány Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője mondta. Mint fogalmazott: „Aki ezek után a baloldalra szavaz, azokra mond igent, akik szerint a jogok az elsők és nem a kötelességek, akik szerint a tisztességes miskolciaknak kell kifizetniük a mélyigénytelenek számláit is, hogy ők a mi adóforintjainkból taxival járhassanak bevásárolni.”

Badány szerint jól látható, hogy program híján a Fidesz száraztészta- és laptoposztással, a szocialisták pedig a megélhetési bűnözés hamis fogalmának napirenden tartásával akarják maguk mellé állítani az arra hajlamos tömegeket. Velük szemben a Jobbik a rend, a megélhetés és az elszámoltatás programját kínálja Miskolcnak, mely a várost élhetetlenné tevő, az avasi és diósgyőri társasházakat a csőd szélére juttató rombolók helyett az építőket kívánja támogatni.

miskolci jobbik

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat