HunHír.info

2018. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

Hipszter Kossuth, Hip-hop Szűz Mária, Szent Korona mint baseball sapka - folytatódik a nemzetgyalázás + képtár

2014. március 21. 13:19
Kincses Albin - Hunhír.info

maria-koby250.jpgNoha a nemzetiek tiltakozására egy időre elálltak a a termékek forgalmazástól, az egykori történelmi zsidó negyedben, a Kazinczy utcában ma este ismét közszemlére teszik azokat a gyalázatos, hungarofób pólómintákat, amelyek miatt joggal háborodott fel a nemzeti oldal, és tett feljelentést a Jobbik. A független magyar hatóságok természetesen a művészi szabadság megnyilvánulásaként értékelték az ultraliberális produkciót.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténeteEgy bizonyos lény, a magát underground művésznek tituláló Koby pólómintáiból rendezett kiállítást nyitják meg ma este a történelmi zsidó negyed Kazinczy utcájában lévő Kocka klubban. Az úgynevezett művész grafikái kiválóan alkalmasak arra, hogy megsértsék magyarok millióinak érzékenységét és beleilleszkedik azon gyűlölködők álláspontjába, akik Szent Koronánkat micisapkaként, a Szent Jobbot pedig totemcafatként minősítették. A liberális portálok egyből hatalmas ajvékolást csaptak amiatt, hogy egyes nemzeti médiumok kommentelői már előre jelezték: felkeresik a nemzetgyalázó kiállítást. Nekik szeretnénk feleleveníteni egy történetet, csak azért, hogy saját maguk is érzékelhessék annak az egyes mércének magyarországi uralmát, amely közállapotunkat évtizedek óta jellemzi.

Bakay Kornél Kőszegen a Vármúzeumban Horthy Miklós katonái, Szálasi Ferenc nyilasai címmel hozott létre egy történelmi kiállítást 2003. március 19-én. A rendkívül színvonalas és hiteles kiállítás egyből megsértette a hivatásos és félig hivatásos rettegők érzékenységét, a pufajkás vörös csillagos munkásőrből lett egyházfi Zoltai Zucker Gusztáv és verőlegényei berontottak a bemutatóra, annak szétverését és összezúzását helyezték kilátásba. A kiállítás rendezője, Bakay Kornél művészettörténész és a szervezők fehérporos fenyegetéseket kaptak, és azóta is ismeretlenek telefonon közölték velük a kiállítás tervezett felrobbantását. Pár nappal az események lezajlása után a Vas megyei közgyűlés akkori elnöke, az MDF-es Markó Péter is beadta derekát és a kiállítás bezárta kapuit.

Valahogyan akkor egyik liberális véleményvezér portál vagy médium sem állt ki a művészet és szólásszabadság nevében a kiállításért és a művészi szabadságért, sőt, inkább uszított a történelmi bemutató ellen, ahol mindenfajta részlehajlás és szélsőségesség nélkül teljes objektivitással mutatták be a liberálisok és holdudvaraik által annyira gyűlölt és megvetett időszakot.

A liberális média most előre retteg, hogy oda a maradék demokrácia is, hiszen biztosan megjelennek majd ma este a Kazinczy utcában a nyilas és a fasiszta rohamosztagok, és szabadgondolkodók, humanisták és liberális művészek ismét a saját bőrükön érezhetik a tomboló magyarországi nácizmus bűzös leheletét.

Ugyanakkor azt viszont mélységesen reméljük, hogy a keresztény-zsidó barátság, tisztelet és szeretet jegyében a fentieket folyamatosan hangoztató Zoltai Gusztáv az esélyegyenlőség fő apostola megjelenik testőreivel a bemutatón, és éppen olyan szenvedélyességgel tiltakozik a keresztény és magyargyűlölet ellent, mint amilyent a Horthy kiállítás idején a szervezők és teremőrök Kőszegen megtapasztalhattak

A kiállítás megtekinthető március 21-e 19 órától március 28-ig.
Helyszín: Kocka - 1075, Budapest, Kazinczy utca 48.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat