HunHír.info

2018. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Börtöntöltelékek álltak össze a baloldalon

2014. március 20. 17:06
Hunhír.info

A Fidesz szóvivője szerint a baloldalon semmi sem változott az elmúlt években, "bukott politikusok és börtöntöltelékek álltak össze". Hoppál Péter azzal kapcsolatban fogalmazott így sajtótájékoztatóján, hogy - közlése szerint - a német megszállási emlékmű terve elleni szerdai "baloldali" tüntetés egyik szervezője Marsovszky Balázs volt, akit a Zuschlag-ügy hatodrendű vádlottjaként korábban börtönbüntetésre ítélt a bíróság folytatólagosan elkövetett csalásért.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A 2010 előtt "minden idők legkorruptabb kormányzását" elkövető szocialisták "tárt karokkal várták vissza" a jogerősen elítélt bűnözőt, sőt a hírek szerint "még szabadulóbulit is rendeztek a tiszteletére" - mondta a kormánypárt szóvivője.

Hoppál Péter azt is megjegyezte, hogy Marsovszky Balázs a XV. kerületi önkormányzat vagyonkezelési bizottságának tagjaként 3,5 millió forintért egy 78 négyzetméteres budapesti lakáshoz juttatta Zuschlag Jánost. A szóvivő mindemellett azért is megdöbbentőnek és képmutatónak nevezte a baloldal szerdai Szabadság téri demonstrációját, mert az említett Marsovszky Balázs évekkel ezelőtt együtt gúnyolódott a holokauszt áldozatain - a börtönből nemrégiben szabadult - Zuschlag Jánossal a Terror Háza Múzeum előtt.

Értékelése szerint Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a baloldal megújításáról szóló ígérete hazugság volt, hiszen ahelyett, hogy pártja megszabadult volna a bűnösöktől, "tárt karokkal fogadják vissza azokat, akik esetenként köztörvényes bűncselekményekben érintettek".

Mesterházy Attila nem elég, hogy "börtöntöltelékeket" fogad vissza a baloldalra, de titkolózik arról is, hogy Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettesen kívül még hány szocialista politikusnak van hamis afrikai útlevele és titkos bankszámlája - fogalmazott Hoppál Péter, aki szerint "itt az ideje, hogy színt valljon" az MSZP elnöke ebben a "bűncselekmény-sorozatban", amelyben "szügyig gázol" a szocialista párt.

Csakhogy Marsovszky úrat nem lehet megróni a gúnyolódásért. A bennfenteseknek szabad, szemben a nem bennfentes Zuschuslaggal.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat