HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

A háttérhatalom "jogvédő” szerve újabb támadást indított

2014. március 20. 07:41
Hunhír.info

A bevándorlókat védő és a menedékjoggal kapcsolatos átfogó szabályozás megalkotására szólította az Amnesty International nemzetközi emberi jogvédő szervezet az európai uniós tagállamok vezetőit a csütörtöki brüsszeli csúcstalálkozó előtt kiadott közleményében. A háttérhatalom megint szegényezik, meg tovább akarja mélyíteni a társadalmi árkokat Európában.

A szervezet az Európai Bizottság központi épületénél és más helyszíneken tüntetéssel is fel kívánja hívni a figyelmet a problémára, illetve meggyőzni az uniós vezetőket arról, hogy "vessenek véget a tagállamok szégyenletes migrációellenes és menedékjogi politikájának illetve gyakorlatának".

"A tagállamok szégyenletesen megbuktak az uniós és a nemzetközi jogi kötelezettségeik teljesítésében, hiszen nem segítettek a szegénység, a harcok és az emberi jogi visszaélések elől menekülő bevándorlókon és menedékjogot kérőkön" - mondta Nicolas Beger, az Amnesty International Európai Intézmények Irodájának vezetője az MTI-hez is eljuttatott közlemény szerint.

A szervezet felszólítja az uniós tagállamok vezetőit, hogy három kulcstényező figyelembevételével biztosítsanak védelmet a határaikhoz érkező menekülteknek. "Ahogy Olaszország tette az elmúlt hónapok során, úgy más tagállamok is támogathatják a keresési és mentési műveletek fejlesztését, ezzel megelőzve, hogy emberek a tengeren hánykolódva leljék halálukat. Azzal, hogy törvényes és biztonságos lehetőséget teremtenek az EU határain való belépésre, csökkentik annak a valószínűségét, hogy a menekültek veszélyes megoldások alkalmazására kényszerüljenek. Végezetül pedig az EU-nak nem szabad hagynia, hogy olyan országok legyenek az EU határőrei, amelyek nem tartják tiszteletben az emberi jogokat. Kétoldalú migrációs szerződések megkötésére kell törekedni ezekkel az országokkal, és vissza kell vonni saját bevándorlási szabályaik alkalmazását ezekben az országokban" - áll a közleményben.

A közelgő európai uniós választások előtt az Amnesty International az európai parlamenti képviselőjelölteket is sürgeti, hogy "a jövőben munkájuk során mindig tartsák szem előtt a bevándorlók, menedékkérők és menekültek jogainak védelmét".

Az AI egy esetben tenne jót a világgal. Ha beszüntetné a hazug, álnok tevékenységét, amely csak az adott országokon belüli rend további züllesztését eredményezi. Hogy még jobban tudja uralni a háttérhatalom a rabszolga országokat, és az robottá alacsonyított emberek bezárkózzanak, és csak magukkal, ne a nemzetükkel foglalkozzanak. Mert elszigetelten jobban uralhatóak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat