HunHír.info

2018. Napisten hava 22. nap, Döme napja.

Nem a lábukra, a fejükre húzták a harisnyát a feltörekvők

2014. március 19. 13:32
Hunhír.info

Harisnyás rablók törtek rá saját otthonában egy szentesi férfira. A támadók a 47 éves embert az ágyra dobták, ahol egy takarót tettek rá, majd szisztematikusan átkutatták a lakást. Mindent kinyitottak, szétdobáltak, az egész lakást felforgatták. A sértettől aranyat, fegyvert és drogot követeltek. Végül – három órával később - készpénzt, laptopokat, mobiltelefonokat és házi pálinkát vittek magukkal.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Az utazó bűnözőket Szolnokon fogták el a rendőrök.
2014. március 18-án 0 óra 25 perckor hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját egy szentesi férfi, aki bejelentette, hogy szomszédját kirabolták. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy három harisnyát viselő férfi három órával korábban törte rá az ajtót, a földre teperték, és kezeit, lábait összekötözték. A támadók a 47 éves embert az ágyra dobták, ahol egy takarót tettek rá, majd szisztematikusan átkutatták a lakást. Mindent kinyitottak, szétdobáltak, az egész lakást felforgatták. A sértettől aranyat, fegyvert és drogot követeltek. Végül – három órával később - készpénzt, laptopokat, mobiltelefonokat és házi pálinkát vittek magukkal.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a szentesi nyomozók már hajnalban elrendelték annak a személyautónak a körözését, amivel a támadók közlekedtek. A kocsit a Szolnoki Rendőrkapitányság rendőrei foglalták le Szolnokon, ahol a helyi és a szentesi rendőrök végül mind a négy gyanúsítottat elfogták. A járművük átvizsgálása során a nyomozók készpénzt és kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A 34 éves F. Istvánt, a 19 éves R. Györgyöt, a 22 éves K. N. Rózát és a 27 éves H. Miklóst a Szentesi Rendőrkapitányságra állították elő. A nyomozás eddigi adatai alapján a Tisza-parti városban elfogott három kanbűnöző támadta meg a sértettet a lakásában, míg a luvnya az autónál várakozott és figyelt.

Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A szentesi rendőrök mind a négy gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Index

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat