HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Putyin több munkatársát kitilthatják az EU-ból és Amerikából

2014. március 14. 15:26
Hunhír.info

Beutazási tilalmat rendelhet el hétfőn az Európai Unió és az Egyesült Államok Vlagyimir Putyin orosz elnök közvetlen környezetének több tagja, valamint orosz politikusok és gazdasági vezetők ellen.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A Bild online kiadásában megjelent beszámoló szerint amennyiben az ukrajnai Krím félsziget Oroszországhoz csatolásáról döntenek a vasárnapi népszavazáson, Washington és Brüsszel már másnap kitiltja többek között Szergej Ivanovot, a Kreml hivatalvezetőjét, Szergej Sojgu védelmi minisztert, Alekszandr Bortnyikovot, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat vezetőjét és Nyikolaj Patrusevet, a nemzetbiztonsági tanács titkárát.

Beutazási tilalmat rendelnek el Putyin három befolyásos tanácsadója, a Kreml főideológusaként számon tartott Vlagyiszlav Szurkov, valamint Alekszej Puskov és Szergej Glazjev ellen is.

Washington és Brüsszel listájára az elnök közvetlen környezetének nyolc tagja mellett felkerült még a Gazprom gázipari társaság és a Rosznyeft olajvállalat vezetője, Alekszej Miller és Igor Szecsin is, továbbá Alekszandr Vitko, a fekete-tengeri flotta parancsnoka, Dmitrij Kiszeljov, a RIA Novosztyi hírügynökség helyébe lépett Oroszország Ma nevű új médiaholding vezetője és Vlagyimir Zsirinovszkij, a populista Liberális Demokrata Párt elnöke. A listát John Kerry amerikai külügyminiszter és Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője irányításával állították össze.

A beutazási tilalom elrendeléséről az EU részéről a tagállami külügyminiszterek hétfői ülésén dönthetnek. Az intézkedés az állam- és kormányfők legutóbbi, rendkívüli csúcstalálkozóján összeállított szankciósorozat második hullámába illeszkedik.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat