HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

Totális terrorállamot hozunk létre - jelentette be a szemkilövető diktátor

2014. március 13. 10:05
Kostás Roland - Hunhír.info

GYF-petos.jpgTotális rendőrterrort vezetne be a bukott szemkilövető diktátor, ha ismét hatalomra kerül. A budai belterjes liberális alom páholygyűlésén az idióta prolibóher biztosította a döntő többségében megélhetési rettegőkből álló holdudvaros hallgatóságát, hogy uralma első lépéseként fizikailag is megsemmisíti a nácikat nacionalistákat, a múltjukkal szembe nem néző kollektív bűnösöket.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Gyurcsány nyilvánvalóvá tette, hogy a 2006-os kottából játszik ismét, és egyszer s mindenkorra leszámol a háttérhatalom ellenségeivel. Persze, azért volt annyira rafinált, hogy a belterjeseket kiokosítsa: természetesen nem ő lesz a látványos végrehajtó, a piszkos munkát majd elvégzi a szerény képességű Mesterházy, így Kurcsányi szokás szerint moshatja kezeit. A bukott diktátor a toleranciabajnokok és vérző szívű humanisták örömujjongása közepette totálisan megfenyegette a nemzeti oldalt: „Ne próbáljanak meg ellenszegülni, mert mi leszünk ebben az erősebbek.” Noha jelenleg úgy áll a helyzet, hogy nem következhet be az országpusztítók visszatérte, Ukrajna óta nyilvánvaló, hogy pár hét alatt szinte mindenhol a világban bármi bekövetkezhet, Egy biztos! Ha a Gyircsány-horda valami hatalmas szemfényvesztéssel megragadná a hatalmat, akkor tényleg nem 2002, de még csak nem is 2006 következne be. Akkor már nem a köveket dobálnák a tüntetők, hanem kitörne a polgárháború, amelyet Gyurcsányék csak idegen hatalmak behívásával tudnának kezelni. Ez pedig nem érdeke a háttérhatalomak, hogy fegyveres gócpont alakuljon ki Európa közepén.2006-hoz hasonlóan rendőröket küldene a csalódott jobboldali tüntetőkre Gyurcsány Ferenc egy esetleges kormányváltás esetén.A Demokratikus Koalíció elnöke hétfő este, a Budai Liberális Klubban beszélt terveiről. A volt miniszterelnök választási győzelmük után a 2006-os zavargásoknál is brutálisabb fasiszta agresszióval riogatta a rettegéskultuszosokból, a saját vezéreik által állandó, mesterségesen kreált félelembe taszítottakból álló holdudvarát. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor hozzátette, Mesterházy Attila már tudni fogja a dolgát, nem lesz olyan "naiv mint ők, 2002-ben az Erzsébet híd elfoglalásakor, illetve 2006-ban az MTV-székház ostromakor". „Ne próbáljanak meg ellenszegülni, mert mi leszünk ebben az erősebbek” – fenyegette meg előre a nemzeti ellenzéket a szemkilövető idióta.

Nem tartjuk valószínűnek, hogy a diktátornak módja és lehetőség lesz rá, hogy hatalmi szóval utasítsa a rendőröket a tüntetők szétveréséére, mert egyszerűen nem fog a hatalom közelébe kerülni. Gyurcsány fenyegetése csak a félelembe taszítottak további hergelését szolgálja, hogy eszükbe be jusson másra, csak rájuk szavazni. Több száz ezer embert akar diktátor rémületbe kergetni, hogy még erősebb támogatója legyen a háttérhatalom irányította politikájának. Brutális kegyetlenség sokat szenvedett emberek és utódaik további félelembe, rettegésbe taszítása csak azért, hogy a háttérhatalom agresszívabb alkotóinak érdeke érvényesüljön a mérsékeltebbekkel szemben. Noha jelenleg úgy áll a helyzet, hogy nem következhet be az országpusztítók visszatérte, Ukrajna óta nyilvánvaló, hogy pár hét alatt szinte mindenhol a világban bármi bekövetkezhet, Egy biztos! Ha a Gyircsány-horda valami hatalmas szemfényvesztéssel megragadná a hatalmat, akkor tényleg nem 2002, de még csak nem is 2006 következne be. Akkor már nem a köveket dobálnák a tüntetők, hanem kitörne a polgárháború, amelyet Gyurcsányék csak idegen hatalmak behívásával tudnának kezelni. Az meg nem érdeke a háttérhatalomnak, hogy Európa közepe fegyveres gócpont legyen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat