HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Ha Orbánnak az kell, Vona akár fejre is áll

2014. március 12. 16:09
Hunhír.info

Vona Gábor, a Jobbik elnöke továbbra is miniszterelnök-jelölti vitára hívja a pártokat. Mint mondta, annyit szeretne, hogy élő és televíziós legyen, de más feltételre is nyitott. "Ha Orbán Viktor azt szeretné, hogy fejen állva folytassuk a vitát, akkor fejen fogok állni" - fogalmazott.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Nem elüldözné, hanem differenciáltan kezelné a multinacionális cégeket a Jobbik - jelentette ki Vona Gábor pártelnök szerdai sajtótájékoztatóján.

A politikus Orbán Viktor miniszterelnök előző napi gyöngyösi beszédére utalva jelezte: soha nem mondták, hogy elüldöznék a multinacionális tőkét, mindössze különbséget tennének az értékteremtő és piacfoglaló, gyarmatosító vállalatok között. Aki értékteremtő munkát, tudást hoz az országba, azt a Jobbik örömmel látja és segíti - tette hozzá. Ugyanakkor az a multinacionális tőke, ami a hazai termelő kapacitásokat "megfojtja", elveszi a magyar piaci lehetőségeket és kiszolgáltatottá teszi Magyarországot, ő maga pedig "profitszivattyúként" működik, annak jelenlétét nem tartják kívánatosnak - szögezte le.

Vona Gábor úgy vélte: érthető Orbán Viktor megfelelési kényszere a multinacionális tőkével szemben, mert az elmúlt 4 évben csak ezekkel a vállalatokkal tudott stratégiai szerződéseket kötni. Kiemelte: a Jobbik kormányon a magyar vállalkozásokkal kötne stratégiai megállapodásokat, a multinacionális cégekkel megkötött szerződésekbe pedig beépítenék azt a pontot, hogy az ott dolgozók bérét európai szintre kell felzárkóztatni.

A Jobbik elnöke kitért arra is, hogy jelenleg a közmunka vagy az ország elhagyása között lehet válogatni annak, aki munkát akar. A párt álláspontja szerint valódi munkát kell teremteni, aminek öt ismérve van: Magyarországon, magyar vállalkozások által, magyar embereknek, tisztességes bérért, termelő munkát kell létrehozni, s erre dolgozták ki a Hét Vezér Terv elnevezésű gazdaságfejlesztési programot is.

Megjegyezte: továbbra is várják a többi párt programját, mert tudomásuk szerint a Fidesz nem mutatott be ilyet, az MSZP pedig egy 8 pontos "lapocskát" készített, pedig nekik "nyolc pont helyett pont nyolc évük volt, hogy bizonyítsanak". Emellett Vona Gábor továbbra is miniszterelnök-jelölti vitára hívja a pártokat. Mint mondta, annyit szeretne, hogy élő és televíziós legyen, de más feltételre is nyitott. "Ha Orbán Viktor azt szeretné, hogy fejen állva folytassuk a vitát, akkor fejen fogok állni" - fogalmazott.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat