HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

A rendőröket hurcolják meg, ha egy színes bőrű rájuk vall

2014. március 11. 18:08
Hunhír.info

Ártatlannak vallották magukat a megvádolt rendőrök, és tagadták, hogy 2012 júniusában Szegeden megütötték vagy megrúgtak egy itt bandázó színes bőrűt, Szaúd Mohamed al-Marzúkit. Az ügyben kedden kezdődött meg tárgyalás a Szegedi Törvényszéken.

Két rendőr és egy civil állt a bíróság elé. A törzsőrmestert és az őrmestert hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettével, közúti veszélyeztetéssel, valamint súlyos testi sértés kísérletével, a harmadrendű vádlott taxisofőrt pedig közúti veszélyeztetéssel vádolja az ügyészség.

Az elsőrendű vádlott, P. László Péter rendőr törzsőrmester és V. Igor rendőr őrmester és egy harmadik társuk 2012. június 2-án Szegeden civilben járőrözött. A rendőrök illegális migránsokat kerestek, mert tudták, hogy korábban a zöldhatáron keresztül Szerbia felől magyar területre lépett egy csoport, amelynek tagjait embercsempészek a városban akarták felvenni.

A vádlottak azt mondták, hogy a Belvárosi hídon látták meg a sértettet és társát, akiket ruházatuk és bőrszínük alapján határsértőnek gondoltak. Mivel a rendőrök már többször fogtak el ezen a helyszínen határsértőket, az esetek kilencven százalékában pedig a migránsok igyekeznek elszökni, a történtek alátámasztották sejtésüket. A rendőrök magyarul, majd angolul felszólították őket, hogy igazolják magukat, de a sértett és társa futásnak eredt. Az intézkedés kezdetén egyikük felmutatta rendőrjelvényét, másikuk pedig a nyakában viselte szolgálati igazolványát.

A rendőrök közölték, hogy több száz méteres gyalogos és autós üldözés után érték utol az egyik menekülőt, aki előzőleg átesett egy autón. A sértettet földre kényszerítettek, fejét földre nyomták, ruházatát átvizsgálták, és okmányokat, valamint közbiztonságra veszélyes eszközt kerestek nála. Miután az arab férfi már nem állt ellen és asztmája miatt panaszkodott, nem bilincselték meg. Mindkét vádlott határozottan tagadta, hogy megütötte vagy megrúgta a sértettet.

A harmadrendű vádlott, aki annak idején taxijával szintén a menekülők nyomába eredt, nem tett vallomást, de elismerte, hogy járművével az arab férfi elé hajtott. Az ügy tárgyalása júniusban a sértett és tanúk meghallgatásával folytatódik.

Index

És az ügy még bírósági szakaszba is eljut ahelyett, hogy egyből kivárták volna liberális jogvédők által kiokosított idegent.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat