HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

A zsidó származású Karsai László történész cáfolja a magyarországi cigány népirtást

2014. március 11. 16:16
Kostás Roland - Hunhír.info

A hazánk ellen egyebek mellett az Európai Bizottságban is uszító, Magyarországot sorozatosan nácizó, fasiztázó, rasszistázó zsidó pódiumbohóc, Fischer Ádám a düsseldorfi Tonhalléban ad koncertet májusban, a második világháború alatt Európában "megölt, megkínzott roma" áldozatokra emlékezve. A zsidó uszító kicsit le van maradva a történelemtudományok területén, ugyanis hiába próbálja a
bűnös magyar nemzet képét erősíteni az úgynevezett roma holokauszt kapcsán, hiába beszél származásuk miatt kivégzett cigány százezrekről, a nem éppen a szélsőjobbos beállítottságáról ismert Karsai László zsidó történész a cigány mesevilágba száműzi az úgynevezett cigány népirtás liberális dogmáját. Karsai egyértelműen cáfolja, hogy származásuk miatt gyilkolászták a gaz nácik és nyilasok a magyarországi cigányokat. A magyarországi cigány uszítók is észbe kaphatnak, akik mindig attól műrettegnek, hogy visszajönnek a régi idők, aztán cigányokkal megrakott vonatokat indítanak a gárdistákok. Karsai a Hvg.hu-nak adott nyilatkozatában kijelentette: „A németek sem nálunk, sem még egy sor más megszállt, elfoglalt országban nem adtak semmiféle parancsot a romák üldözésére. A nyilas hatóságok csak 1944 novemberében tereltek néhány ezer cigányt a komáromi Csillag-erődbe. Ott kiválogatták az öregeket, betegeket, a kisgyerekes anyákat gyerekeikkel, csecsemőikkel, és őket szabadon engedték. Csak a munkaképes férfiakat és nőket vitték ki a Nagynémet Birodalomba. Szerveztek még körülbelül 4-5 cigány katonai munkaszázadot is, ezek további sorsa ismeretlen, valószínűleg dolgoztatták őket is a határ menti erődítmény-rendszeren. A rabszolgamunkára hurcolás még nem egyenlő a direkt, céltudatos népirtással - derül ki Karsai megállapításaiból. Mert ha igen, akkor a szovjetek bevonulása után kezdődött meg Magyarországon a magyar holokauszt időszaka és szinte minden nagyobb településen magyar holokauszt emlékművet kell felállítani. Hiszen származása miatt vittek több százezer magyart a bolsevik haláltáborokba.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Fischer a HVG-nek adott interjújában megosztotta azt a rögeszméjét is, miszerint 1944-ben a komáromi a Csillag-erődben gyűjtötték össze a magyarországi roma áldozatokat. Sokakat közülük megöltek, megkínoztak, iszonyatos kísérleteket végeztek rajtuk. Tovább azonban nem szállították végül az itt összegyűjtött emberek nagy részét - állítja a karmester, akinek látomását egyből meg is cáfolja a zsidó származású történész, Karsai László.

Fischer Ádám megszólalása utána HVG megkereste a vészkorszakkal foglalkozó történészt, Karsai Lászlót, a Szegedi Tudományegyetem professzorát. Karsai elmondta: „A cigány holokausztról szóló könyvemben kb. 10 ezerre becsültem a cigány voltukért valamilyen üldöztetést szenvedettek számát, a meggyilkoltakét körülbelül 5 ezerre. Azóta, hogy a könyvem megjelent, a Yad Vashem Archives Magyarországi Kutatócsoportja vezetőjeként munkatársaimmal együtt körülbelül 4 millió eddig nem ismert levéltári dokumentumot tártunk fel az 1938-1949-es korszakból. Ma már inkább hajlok arra, hogy becslésemet lefelé módosítsam: körülbelül 5-8 ezer lehetett az üldözöttek és mintegy ezer fő a halottak száma.” Arra a kérdésre pedig, hogy adtak-e parancsot a németek a romák üldözésére, Karsai közölte: „A németek sem nálunk, sem még egy sor más megszállt, elfoglalt országban nem adtak semmiféle parancsot a romák üldözésére. A nyilas hatóságok csak novemberben tereltek néhány ezer romát a komáromi Csillag-erődbe. Ott (ellentétben a zsidó holokauszttal) kiválogatták az öregeket, betegeket, a kisgyerekes anyákat gyerekeikkel, csecsemőikkel, és őket szabadon engedték. Csak a munkaképes férfiakat és nőket vitték ki a Nagynémet Birodalomba. Szerveztek még körülbelül 4-5 cigány katonai munkaszázadot is, ezek további sorsa ismeretlen, valószínűleg dolgoztatták őket is a határ menti erődítmény-rendszeren."

Hunhír.info - hvg.hu nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat