HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

A Jobbik felszámolná az MSZP bűnszervezetet

2014. március 10. 17:44
Hunhír.info

A Jobbik álláspontja szerint Simon Gábor őrizetbe vétele hozzájárul az MSZP belső korrupciós botrányainak felderítéséhez. Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezető-helyettese hétfő közölte: megdöbbenéssel értesültek arról, hogy közokirat hamisítás alapos gyanújával őrizetbe vették az MSZP volt elnökhelyettesét, aki "egy bissau-guineai útlevéllel és Welsz Tamás bűnsegédletével gyanúba keveredett"

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

A Jobbik szerint ezzel még a választások előtt fény derülhet "az MSZP nevű bűnszervezetben történő eseményekre", s arra, hogy kik állnak a volt politikus mögött. Szavai szerint az összefüggéseket mutatja egyebek mellett Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének nyilatkozata, aki arról beszélt, hogy MSZP-s elnöksége alatt "sok helyről vándorolt pénz" a párthoz, s jobb nem firtatni, honnan. Hozzátette: a minap Zuschlag János volt szocialista politikus is hosszan mesélt az MSZP belső korrupciós ügyeiről.

A jobbikos politikus a kormány egyik legnagyobb bűnének nevezte egyúttal, hogy elmaradt az elszámoltatás. Mint mondta, tapasztalataik szerint az emberek döntő többsége úgy véli: nem pusztán Simon Gábornak vannak eltitkolt bankszámlái, s nemcsak az MSZP-nek vannak rejtett ügyei.

Gyöngyösi Márton a közélet megtisztítása érdekében a mentelmi jog eltörlését szorgalmazta, továbbá azt, hogy - ahogy február elején már kérték - minden országgyűlési képviselő nyilatkozzon, van-e a vagyonnyilatkozatában fel nem tüntetett bankszámlája.

Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét hétfőn újabb bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség, a volt képviselőt kihallgatása után őrizetbe vették.

A főügyészség február 18-án is gyanúsítottként hallgatta ki Simon Gábort adócsalás bűntettével, valamint két rendbeli magánokirat-hamisítás vétségével.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat